Electrolux Newsroom Norway

UltraSilencer med egen app og søvnundersøkelse

Photos

UltraSilencer har lansert appen HappyWakeUp, en skånsom alarm til smarttelefoner. I tillegg har deltagere i Electroluxs søvnundersøkelse på Facebook, muligheten til å vinne en UltraSilencer!Skjermbilde 2011-03-22 kl. 15.09.50

Laster du ned HappyWakeUp by UltraSilencer til din mobil, er det gode sjanser for at du våkner mer uthvilt. HappyWakeUp fungerer ved å bruke telefonens mikrofon til å stille inn alarmen presist på det tidspunktet i din søvnsyklus det er enklest for deg å stå opp. Appen er gratis å laste ned i en begrenset periode fra Nokia Ovi store.

ultrasilencerElectrolux UltraSilencer er den mest stillegående støvsugeren som noensinne er laget, med et lydnivå på kun 68 desibel, noe som tilsvarer lydnivået i en vanlig samtale. UltraSilencer har nærmere fire ganger lavere støynivå enn sine konkurrenter.

På Facebook-siden Ren stillhet undersøker Electrolux hva barn sovner best til, og om det er mulig å sovne ved siden av en støvsuger. Har du lyst til å delta? Besøk Ren stillhet og kanskje nettopp du vinner en UltraSilencer!


Save and share this post