Electrolux Newsroom Norway

Vinn en drømmereise til filmfestivalen i Cannes

Photos

Vinn en 3 dagers VIP-tur for to til filmfestivalen i Cannes. Premien inkluderer alle fasiliteter som  fly og overnatting, skjønnhetsbehandling av en personlig stylist, tilgang til eksklusive arrangementer, eksklusiv billett til Den røde løperen for en premierefilm, og gallamiddag tilberedt fra en internasjonalt anerkjent mesterkokk.

Web

Alt du trenger å gjøre er å svare på noen enkle spørsmål gjengitt på Euronics sin hjemmeside. Svarene finner du nedenfori denne artikkelen.

Electrolux offisiell partner for filmfestivalen i Cannes.

LifeStyle Canne-5Electrolux har inngått offisielt partnerskap med Cannes Filmfestival – verdens mest prestisjefylte og glamorøse filmfestival som gjennomføres hver år i Cannes i Frankrike.  Festivalen ble første gang avholdt i 1946. Årets festival gjennomføres for 60. gang i tidsrommet 11-22 mai 2011.

Mange søker en livsstil og henter inspirasjon fra filmindustrien og det man opplever foran kinolerretet. Det kan være alt fra å kle seg i glamorøse kjoler, til å gjenskape en sosial scene på kjøkkenet eller rundt middagsbordet sammen med familie eller gode venner.  Som offisiell partner for Cannes festivalen vil Electrolux bidra til å gjenskape den magiske atmosfæren som preger Cannes Festivalen og dele inspirasjonen med våre forbrukere gjennom selskapets egne produkter.

Electrolux “le Menu de Cannes”

Med prosjektet  “Le Meny de Cannes ”,  ønsker Electrolux selv å gjenskape magiske øyeblikk tilsvarende den spesielle atmosfæren man kan få oppleve under Cannes Festivalen. Electrolux har derfor lansert en prestisjetung konkurranse med spektakulære utfordringer for deltakerne.  Dette vil være en lagkonkurranse der selskapet har rekruttert flere team bestående av en mesterkokk, stylist og designer som vil konkurrere innbyrdes om å lage den mest glamorøse Cannes-lignende opplevelsen noensinne. Vinnerlaget blir tildelt det ærefulle oppdraget hvor de skal servere en eksklusiv lunsj for den offisielle Cannes juryen under årets festival. Det er ingen ”hvem som helst” som sitter til bords. Blant prominensene finner vi juryformann, Robert de Niro.

ELuxCanne-2332Lagene blir stilt ovenfor to ulike utfordringer hvor de skal demonstrere sin faglige ekspertise, og fremme eksklusive råd og tips om hvordan man kan oppnå den samme atmosfæren hjemme, som den man kan oppleve under den glamorøse og prestisjefylte Cannes Festivalen. Stikkord for konkurransen er matopplevelser, innbydende design og personlig styling.

Den første utfordringen omhandler et prestisjeprosjekt av de sjeldne, nemlig å gjenskape en spesiell atmosfære a’la ”Cote D’Azur” gjennom kokkekunst, mote og design.

Den andre utfordringen er å gjenskape en bestemt meny, presentasjon, og atmosfære inspirert fra en selvvalgt filmklassiker.

Cannes Festivalen har en lang historie med å skape uforglemmelige minner, fra Bardot på stranden, til en gravid Angelina Jolie som ser fantastisk ut på den røde løperen.

Gjennom ”Le Meny de Cannes”, ønsker Electrolux å inspirere forbrukerne til å gjenskape Cannes liknende opplevelser i sitt eget hjem gjennom råd og tips fra Electrolux’ profesjonelle samarbeidspartnere.

Save and share this post