Electrolux Newsroom Norway

AEG ProClean – Oppvaskmaskin for moderne livsstil og større oppvaskmengder

Photos

De nye ProClean-oppvaskmaskinene fra AEG møter moderne forbrukeres behov gjennom overlegen vaskeevne, markedets høyeste volumkapasitet og lekkert design.

Skjermbilde 2011-04-12 kl. 13.09.50Etter åtte års utvikling og tusenvis av hjemmebesøk og webkameraopptak er det en revolusjon på gang innen europeisk kjøkkenoppvask. I dag har 43 prosent av alle europeiske forbrukere oppvaskmaskiner. Dermed er vekstpotensialet stort.

De fleste oppvaskemaskinprodusenter velger å utvide plassen til vanlige glass, tallerkener og bestikk. AEG tar derimot utgangspunkt i egen forskning som viser at mennesker har ulike vaner og livsstil. Det finnes ikke noe slikt som en standard mengde oppvask.

– Vi har merket oss at oppvasken gjerne hoper seg opp i oppvaskkummen samtidig som folk stadig flytter rundt på ting for å få plass til mest mulig i oppvaskmaskinen. Dette tyder på at dagens maskiner ikke gir den optimale oppvaskløsningen. Forbrukerne ønsker et perfekt resultat uansett hvordan og hvor mye oppvask de setter inn i maskinen, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG-Norge.

Overlegne vaskeresultater
ProClean oppvaskmaskiner har et revolusjonerende vaskesystem som inkluderer den unike ProClean-sprayarmen. Denne består av en saktegående arm med en roterende høyhastighetsarm festet til seg. I stedet for å spraye vannet fra samme vinkel ved hver rotasjon, slik tradisjonelle sprayarmer gjør, får ProClean-armen en dobbel rotasjon som sikrer jevn og grundig fordeling av vannet i hele maskinen.

Sammen med en tredje sprayarm og fem spylenivåer gir denne løsningen overlegne resultater ved daglig bruk, og fjerner behovet for å måtte vaske to ganger eller skylle på forhånd.

Slipp oppvaskkummen fri!
ProClean oppvaskmaskiner tilbyr markedets største volumkapasitet – 10 liter mer enn i en standard oppvaskmaskin – selv om Skjermbilde 2011-04-12 kl. 13.10.41de ytre dimensjonene er de samme. Samtidig medfører de unike bølgeformede kurvene enklere innlast, bedre vask og raskere tørking av oppvask i alle former og størrelser. Sammenleggbare hyller og kurver som kan heves eller senkes gir forbrukerne muligheten til å tilpasse interiøret etter behov. Myke plastpinner gjør at du kan sette inn de skjøreste glass uten å behøve å være redd for at de skal gå i stykker.

– Med ProClean oppvaskmaskiner kan forbrukerne slippe oppvaskkummen fri, siden de nå kan laste det aller meste rett inn i maskinen – alt fra store kasseroller, stekepanner og tallerkener til skjøre glass – og være sikker på at det blir skikkelig rent, fortsetter Wånemark.

Hånd i hanske med øvrig kjøkkeninteriør

Etter hvert som kjøkkenet i stadig større grad blir et sosialt samlingspunkt ønsker forbrukerne å integrere maskinene med Skjermbilde 2011-04-12 kl. 13.13.59resten av kjøkkenmiljøet. De vil ikke bli forstyrret, og de vil ha et stilrent kjøkken de kan være stolte av. Et nytt installasjonssystem gir perfekt integrasjon med et hvilket som helst kjøkkendesign, og med hvilken som helst nisje – både når det gjelder bredde (45 cm og 60 cm) og høyde. Dette er den eneste oppvaskmaskinen på markedet som passer inn overalt.

– AEG ProClean oppvaskmaskin er perfekt integrert med den moderne livsstilen på kjøkkenet, sier Wånemark.

ProClean-serien er verdens stilleste oppvaskmaskin, bare 37 dB i Ekstra Stille program. Det er så stille at man ikke hører når maskinen går. AEG har derfor utstyrt ProClean med Time Beam-teknologien, et lyssignal nederst på døren som lyser på gulvet når den vasker og viser med tall hvor lang tid som er igjen av programmet. ProClean er en del av AEG Neue Kollektion, med antifingerprint i behandlet rustfritt stål.

Save and share this post