Electrolux Newsroom Norway

Chocolate Brown er årets støversugerhit!

Photos

Chocolate Brown forventes å bli årets fargehit for både biler, mote og støvsugere. Electrolux lanserer nå en sprek ny fargekolleksjon for ”best i test” modellen UltraOne. Foruten sesongens ”Hero Color”, Chocolate Brown, kommer den nye UltraOne støvsugeren også i Red, Deep Blue, Ice White, Antique Grey, Clear Blue, og Cassis.

Chocolate BrownUltraOne er Electrolux’ premium støvsuger. Den har blitt kåret til markedets beste støvsuger gjennom flere uavhengige forbrukertester, også i Norge. Dette er ikke bare et resultat av avansert ingeniørkunst, men også på bakgrunn av støvsugerens trendy design.

Da UltraOne første gang ble introdusert i 2009, var kobber den definerende “Icon Color”, og var i tråd med de siste trendene innenfor, bil, mote og interiør. Denne sesongen’s Chocolate Brown er utviklet etter designteamets utallige besøk til verdens mest berømte moteshow, interiør- og bilutstillinger.

Watermelon Red

– Fashion, biler og interiør er designmessig en stor inspirasjonskilde. UltraOne har slående linjer som gir sterke assosiasjoner til styrke og energi. Vi ønsket å fremheve det kraftfulle uttrykket ved å tillegge en dristig ny fargepalett for den nye kolleksjonen, sier produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Alle de nye fargene kommer i metallic. Selv om fargevalget gir assosiasjoner til ny teknologi, formidler den også en myk og moderne kvalitet. Lignende farger forventes brukt i denne sesongens mote, kosmetikk, og biler.

Hvem sa at en støvsuger ikke kan være trendy?

Cassis– Brown Metallic føles veldig riktig som årets Icon Color. En ny detalj fra den forrige kolleksjonen er også et skalaliknende karbonfibermønster som bidrar til å styrke inntrykket av en kraftfull støvsuger. Satt sammen med de nye fargene tror vi dette passer til en topptestet støvsuger som UltraOne, sier Lorentzen.

Den nye UltraOne fargekolleksjonen er tilgjengelig i norske butikker til en veiledende utsalgspris fra NOK 2999,-

For å lese mer om utviklingen av UltraOne, klikk her

Save and share this post