Electrolux Newsroom Norway

Den smarte bryllupsgaven

Photos

Electrolux lanserer nå en bryllupsversjon av stilikonet Ergorapido. Den kommer i i nytt design og nye farger, og er særskilt utformet for denne spesielle dagen.

ergorapido-wedding-2-nrDet er ofte vanskelig å finne den perfekte gaven til brudeparet. Man ønsker gjerne å gi noe spesielt med en personlig tanke bak presangen. Den skal samtidig bli likt, husket og brukt. Dette er ofte vanskelig, og for mange en stressbetont affære.

– Som regel blir det ”skivebom” hvis man ikke kjenner brudeparets stil og interiørvalg hjemme. Jeg ville ikke likt å kjøpe en presang som stues bort i et skap eller på loftet. Ergorapido Special vil være en fantastisk bryllupspresang som vil bli brukt regelmessig, sier produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Praktisk og stilig

Bryllupsutgaven av Ergorapido Special har gullfarget støvbeholder med speilrefleks effekt. Den leveres i to nye farger: Pearl White og Passion Red. Selv emballasjen har fått nytt design med et trykt sløyfebånd som tar bort behov for ytterligere gaveinnpakning.

Ergorapido Special er funksjonell, lett å håndtere, og passer inn i alle hjem, takket være et enkelt og elegant design. LED lys i munnstykket bidrar også til å lyse opp vanskelig tilgjengelige steder som under sofaen, lenestolen eller ved andre krinkler og kroker.

Ergorapido Special har en en veiledende ergorapido-wedding-1-nrutsalgspris på 1.599 NOK.

App til hjelp for bryllupsgjestene

Electrolux og Bröllopstorget i Sverige har utviklet en Facebook-applikasjon hvor brudeparet nå kan registrere sine gavelisteønsker og dele den med sine gjester. Her kan de selv fylle ut hva de ønsker seg, og gjestene kan markere hva de ønsker å kjøpe på denne listen. Da får brudeparet det de trenger, og unngår samtidig duplikater.

Save and share this post