Electrolux Newsroom Norway

Electrolux designer nytt hjem til Filmfestivalen til Cannes

Photos

Den 64. Filmfestivalen i Cannes åpnes den 11. mai. Åpningsseremonien finner sted ved en spesialdesignet paviljong på Strandpromenaden, La Croisette, i Cannes. Paviljongen “Agora” er designet av hovedsponsor for festivalen, Electrolux, og vil i hele perioden danne rammen for en rekke offisielle arrangementer under festivalen. Foruten åpningsseremonien vil selskapet også stå ansvarlig for en rekke gallamiddager og avslutningsseremonien 22. mai.

cannes_tente_003_0Med gastronomiens ’grand old man’, Alain Ducasse, i spissen, vil et team bestående av 55 Michelin kokker lage mat til filmstjerner som Uma Thurman, Jude Law, Robert De Niro, og øvrige prominenser som alle er en del av den offisielle juryen for Filmfestivalen i Cannes. Fra et ’State of the art’ glasskjøkken, plassert i midten av paviljong “Agora”, vil kokkene sørge for gastronomiske opplevelser til alle offisielle anledninger gjennom hele filmfestivalen. Kokkene blir utrustet med profesjonelt utstyr fra Electrolux.

Mat, glamour og design

Electrolux har lange tradisjoner for mat og design. Som leverandør av profesjonelle kjøkkenprodukter til mer enn 60 Michelin restauranter over hele verden, har Electrolux høstet anerkjennelse som rollemodell for livsstilsrelaterte temaer i bransjen. Electrolux vil nå spille en tilsvarende rolle i forbrukermarkedet, og vil gjennom en rekke arrangementer og aktiviteter de neste årene fasilitere unike sosiale opplevelser til sine forbrukere.

cannes_tente_001_0– Partnerskapet med Filmfestivalen i Cannes er en viktig del av selskapets markedsføringsstrategi. Det er en ære for Electrolux å inngå dette partnerskapet, og vi er glade for å bli en del av vår tids mest prestisjefylte og tradisjonsrike begivenheter, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

– Filmfestivalen i Cannes er stolte av å ønske Electrolux velkommen i klubben av eksklusive samarbeidspartnere. Sammen skal vi skape et originalt og unikt univers for alle verdens kunstnere med fokus på glamour og nye livsstilstrender, sier Sponsordirektør Samuel Faure for Filmfestivalen i Cannes.

Filmfestival i Cannes finner sted fra 11.- 22. mai 2011.

Save and share this post