Electrolux Newsroom Norway

Cannes 2011 vil være den mest stilfulle filmfestivalen noensinne!

Photos

Electrolux og det ​​luksuriøse britiske motemerke Jaeger, viser hvordan Cannes-glamouren kan oppnås i hverdagen.

eleckameraPatricio Lagos, som har stylet events for Vogue, Cartier og Armani, åpner i dag sin stylingsalong filmfestivalen i Cannes . Salongen holder hus i det fasjonable Majestic Hotellet, og her gir Electrolux og Jaeger, gjester og journalister muligheten til å få en personlig styling før de tar turen til den røde løperen og filmpremierene.

Det vil bli stylet kjoler og presset krager, mens slitne og varme kjoler vil bli renset opp av spesielle dampfunksjoner fra state of the art” vaskemaskiner. Til og med krøllete skjorter og misfargede kjoler vil bli ordnet i aller siste minutt. I de neste 12 dagene vil det jobbes hardt for å skape fasjonable antrekk som mange av oss kommer til å sitte og lengte etter foran TV-skjermen.

Electrolux tilbyr ekspertise innen vedlikehold og oppfriskning av klær og danner sammen med Jaeger en sterk fashionduo i Cannes 2011.

Patricio Lagos, daglig leder i Salon Martha uttaler: «Jeg har i flere år hatt en fantastisk jobb med å style kjendiser til den røde løperen Cannesfestivalen. Jeg ser frem til både å jobbe med Electrolux sin nyvinnende teknologi, og Jaegers fantastiske mote, samt bruke min egen erfaring til å vise gjester og journalister, hvordan de oppnår den kompletterødteppe-looken”.

Belinda Jarl, konsernsjef i Jaeger Group sier: “Vi er glade for å samarbeide med Electrolux i Cannes. Med Electrolux sin kunnskap om hvordan du behandler klærne for å bevare det vakre designet og materiale, kan vi sammen gi våre kunder den mest glamorøse entreen i Cannes.

Produktene fra Electrolux, som brukes til stylingen av klær og sko i Cannes, er tilgjengelig for forbrukere over hele Europa. Derfor kan alle tipsene fra Salon Martha tas i bruk hjemme.

Electrolux ‘Salon Martha’ er åpen fra 12.-20. mai.

Les mer om Jaeger her


Save and share this post