Electrolux Newsroom Norway

Electrolux lanserer verdens første virtuelle støvsuger

Photos

Electrolux bringer nå støvsuging over i den digitale tidsalder. Gjennom iVac har selskapet utviklet verdens første støvsuger App for iPhone og iPad. Her blir brukerne utfordret til å rydde opp i sine virtuelle og nedstøvede hjem.

Skjermbilde 2011-05-13 kl. 09.08.28Selskapets forsknings- og utviklingsteam (R&D) ble overrasket da de oppdaget at støv ikke bare er et fenomen den virkelige verden, men også i ”Cyberspace”. R&D teamets første møte med “Cyberdust” ga dem ideen om å overføre sin fagekspertise om rengjøring i den virkelige verden til den digitale sfæren. Resultatet ble lanseringen av iVac, verdens første virtuelle støvsuger. Den er nå tilgjengelig for fri nedlastning i App Store.

– iVac vil definitivt gjøre husarbeid til en lystbetont affære i mange hjem. Dette er et virtuelt rengjøringsspill hvor man kan engasjere hele familien. Er man dyktig til å rengjøre virtuelt, er det ingenting i veien for å vise sine ferdigheter i den virkelige verden heller, sier Produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

iVac#2Utfordre deg selv
iVac er et ferdighetsspill. Her skal man rengjøre så effektivt som mulig på vanskelige tilgjengelige steder i hjemmet etter tilmålt tid.

Har man et spesielt godt håndlag med støvsugeren, kan man hver uke de neste 20 ukene vinne en ekte Premium støvsuger fra Electrolux. Den som oppnår ukens toppscore, målt i antall gram oppsamlet støv, vinner. Man benytter sin egen iPhone som støvsuger. Telefonen må holdes i korrekt vinkel for å oppnå best utnyttelse av rengjøringen.

Er du riktig heldig kan du sveipe over både mynter, nøkler og lekebiler som veier mer enn en uskyldig liten hybelkanin. Med tyngre støvsugerpose oppnås også en høyere poengsum. Når posen er full kan den sendes til Electrolux for registrering.

iVac#4Utfordre dine venner
Den enkeltes rengjøringsferdigheter kan deles på Facebook gjennom statusmeldinger, men også gjennom andre sosiale medier og nettverk. Slik kan man utfordre sine venner for å se hvem har best håndlag med støvsugeren i egen omgangskrets. I applikasjonen føres fortløpende statistikk på egne resultater, men også sammenlikning av støvsugerferdighetene med egne venner eller med øvrige deltakere over hele verden.

Save and share this post