Electrolux Newsroom Norway

Electrolux serverte 650 prominente gjester under åpningsgallaen i Cannes

Photos

For første gang i historien ble åpningsgallaen for årets Filmfestival i Cannes avholdt i den nyoppførte Electrolux Paviljongen, Agora.

5713004188_1d63e40c4eAgora er oppført rett ved siden av erverdige ”Palais de Festivals”.  Som stolt hovedsponsor for Filmfestivalen i Cannes var Electrolux i år vertskap for en fantastisk meny, kreert av selveste Alain Ducasse, som har mottatt flest Michelin-stjerner i verden. Gallamiddagen ble utarbeidet av 40 verdenskjente kokker i Ducasse sitt team, Le Nôtre.

Kokkekunstens ambassadører serverte et måltid inspirert av de lokale råvarene fra Cote d’Azur. Maten ble tilberedt på Electrolux profesjonelle kjøkkenapparater.

Hele stjernegalleriet var tilstede under åpningsgallaen, inkludert Robert de Niro, Uma Thurman og Woody Allen. På menyen sto hummer, kalvemignon og en dekadent sjokoladedessert.

5713266499_2ecbe187f3Hele 650 gjester var tilstede under åpningsgallaen. For å mette de prominente gjestene benyttet mesterkokkene hele 350 hummer og over 80 kilo kalvefileter. 70 kilo sjokolade gikk med til desserten. Hele måltidet ble skylt ned med 525 liter, eller 700 flasker, med rødvin og hvitvin, i tillegg til 150 flasker eksklusiv champagne.

100 servitører hadde ansvaret for bevertningen. 2000 glass skulle poleres, 3000 tallerkener ble lagt opp, tømt og ryddet bort. Bestikket telte hele 5000 enheter. Lagt på en lang rekke tilsvarer dette ca 12 voksne struts på den  berømte røde løperen ved ”Palais de Festival”.

5713263323_a38a8ec0bf– Det er et stort privilegium for Electrolux å arrangere den første åpningsgallaen i vårt nye og permanente hjem, i den spesialbygde paviljongen, Agora. Med sitt unike kjøkken i glasskonstruksjon, og perfekt utsikt over kystlinjen i Cannes, var paviljongen det ideelle stedet for å skape en moderne, glamorøs og innovativ åpningsgalla, sier Neil Gannon, direktør for Marketing Expertise, Electrolux.

Se video fra åpningsgallaen her:

Elux cannes

 

 

 

 

 

 

 

Menyen for åpningsgallaen:

Forrett

Homard mariné

Côte de Romaine et légumes croquants

Royale d’olives et tomates confites

Hovedrett

Filet mignon de veau en “Gremolata”

Amandes torréflées et courgette fleur

Dessert

Chocolat en suspension

Thé Bergamote

Zestes de citron et Madeleine tiède

Den Internasjonale Film Festival de Cannes finner sted fra 11 til 22 mai.

Save and share this post