Electrolux Newsroom Norway

Pirater inntar gallarestaurant Agora under filmfestivalen i Cannes

Photos

pic1_johnnypenelopeEn rekke filmstjerner og andre VIP-gjester spiser lunsj eller middag daglig gjennom hele filmfestivalen i en spesialdesignet paviljong på strandpromenaden, La Croisette, i Cannes. Paviljongen er designet av Electrolux, filmfestivalens hovedsponsor og danner rammen for en rekke offisielle begivenheter.

Åpningsseremonien ble avholdt for hele 650 VIP gjester og i disse dager avholdes gallamiddager på løpende bånd.  22. mai er også Agora stedet man definitivt kan drømme om å være tilstede. Da arrangeres den spektakulære avslutningsseremonien.

Michelin-godsaker for pirater, dommere og småpiker

pic7_ducasseMed gastronomiens ”grand old man”, Alain Ducasse, i spissen, serverer 55 kokker med dusinvis av michellinstjerner i bagasjen, utsøkte retter for filmstjernene. Uma Thurman, Jude Law og Robert De Niro, som alle er en del av Filmjuryen i Cannes, fikk anledning til å sette tennene i det aller første måltidet servert i den nyåpnede Agora paviljongen.

pic6_deniroI de siste dagene har ”piratene” Penelope Cruz og Johnny Depp, samt den velkjente Melanie Griffith, som ble berømt for filmen “Lolita”, nytt maten fra det velutstyrte kjøkkenet i Agora. Et “State of the art” glasskjøkken, plassert i midten av paviljongen, er utstyrt med profesjonelt utstyr fra Electrolux.

pic2_penelope Mat og transparents

Electrolux er leverandør til mer enn 60 Michelin restauranter i Europa hvor åpne kjøkkenløsninger er en klar trend i moderne restauranter. Interiøret i Agora er også eksklusive og svært moderne. Kjøkkenet er kun omgitt av glass – og kokkenes utsikt kan lett konkurrere med den Jack Sparrow har fra skipsdekket.

Save and share this post