Electrolux Newsroom Norway

Vinnerne av Electrolux ‘Le Meny de Cannes’ kokkelerte for Robert de Niro og juryen til Cannes filmfestival

Photos

Vinnerne av Electrolux‘s Le Meny de Cannes, “Les Cook and Roll” fikk masse ros fra juryformann Robert de Niro etter konkurransen. De Niro fortalte også om sin kjærlighet til fransk mat, og gratulerte vinnerne med et nydelig måltid.

Electrolux_MdC_led_by_chef_damien_french_rock_n_roll_team_serve_winning_menu_to_grand_jury_at_deliberation_dinner_160511_V1MDKåringen fant sted søndag 15 mai og var avslutningen på Electrolux‘s Le Meny de Cannes-konkurranse, hvor franske og russiske kokker, stylister og designere har konkurrert.

De franske og russiske lagene kjempet om seieren foran publikum og jury, og oppgaven gikk ut på å lage en meny i Robert de Niros ånd. Vinnermenyen fikk hele 8 av 10 poeng av skuespilleren Jude Law.

Vinnerlaget hadde funnet inspirasjon i de Niros fødested, blant annet med impulser fra elegansen til New York hotellet, the Greenwich Hotel. Selve menyen hadde hint av tradisjonell siciliansk mat, kombinert med moderne matlagingsteknikker.

Damien Duquesne fra Les Cook and Roll uttalte: “Vi var entusiastiske og beæret over å få  muligheten til å lage mat for Cannesjuryen av Electrolux, spesielt ettersom våre motstandere holdt et så høyt nivå. Konkurransen har gitt meg sjansen til både å dele min lidenskap for mat med Robert de Niro og andre som har fulgt konkurransen,samt skape noen fantastiske Cannes-minner.

Sandra Suria, Juryformann i  Le Menu de Cannes Grand Final skrøt av vinnerne: “Les Cook and Rolls” meny var nesten perfekt, med en god balanse av smak og eleganse. En passende meny for et av vår tids største ikoner”.

Neil Gannon fra Electrolux var også strålende fornøyd med kåringen: “Le Menu de Cannes”-konkurransen har vært en utrolig opplevelse for alle involverte, inkludert Electrolux. Vi har hatt muligheten til å gi deltagerne sjansen til å vise frem sine kokkekunster, samtidig som de har fått lære av noen av de beste i industrien. Electrolux er beæret over å ha tatt del i “Le Menu de Cannes”.

Save and share this post