Electrolux Newsroom Norway

Electrolux støvsuger seg til topps- igjen!

Photos

Både det danske Forbrukerrådets blad, TÆNK, og det svenske forbrukerbladet Råd & Rön har nok en gang kåret Electrolux’ støvsugere til ”best i test”. I den årlige testen av støvsugere er det i år lagt ekstra fokus på de energisparende modellene.

UltraSilencer ZUS 3932B

TÆNK har testet hele 64 støvsugere, og det er Electrolux støvsugeren, UltraSilencer ZUS 3932B, som går helt til topps i den omfattende testen.

UltraSilencer er i dag markedets mest stillegående støvsuger. Den er så stillegående, at man kan snakke i telefonen eller høre på radio samtidig som man støvsuger.

I TÆNKs støvsugertest fremheves også de nyeste klimavennlige støvsugerne med lavere motoreffekt og energiforbruk – uten at dette skal gå utover rengjøringsresultatet. I kategorien av ”grønne” støvsugere  kåres Electrolux ZG8800 UltraOne til den beste i denne testen. Foruten den energibesparende motoreffekten på kun 1000 Watt er 70% av støvsugeren også laget i gjenbruksplast.

Skjermbilde 2011-08-10 kl. 09.19.46Det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön har nylig gjennomført en tilsvarende test av 14 miljø- og energieffektive støvsugere. Her ble også Electrolux Ultrasilencer Green og UltraOne Green kåret til markedets to beste og mest enegieffektive støvsugere. Testproduktene ble bedømt etter sugeeffekt, støvoppsamling, funksjonalitet, miljøeffekt, energiforbruk, partikkelutslipp, holdbarhet og lydnivå.

– Vi er stolte av å kunne tilby de beste og mest effektive støvsugerne på markedet. Hele syv av våre Electrolux støvsugere oppnår toppscore i testen fra TÆNK. To av våre preimun støvsugere toppet også listen over markedets mest energieffektive støvsugere i Råd & Röns årlige forbrukertest. Vår ambisjon er at våre støvsugere skal oppnå optimal yteevne, men samtidig være skånsomme for miljøet. Disse testene viser at vårt arbeid nå blir verdsatt og belønnet, sier produktsjef Guri Thomassen i Electrolux Home Products Norge.

Save and share this post