Electrolux Newsroom Norway

Stem frem Norges ekleste hybelkanin!

Photos

Nå kan du være med å stemme frem Norges ekleste hybelkanin. Electrolux har mottatt en rekke spennende, morsomme og kreative bidrag til årets hybelkaninkonkurranse. Nå er semifinalistene plukket ut. Hvilken hybelkanin er din favoritt?

Bli med å stem frem årets ekleste hybelkanin her:

Hanna RydstrømKonkurransen har skapt et stort engasjement blant våre Facebook brukere.  Med mye innevær i sommer har årets hybelkaniner hatt gode vekstforhold. Blant årets semifinalister fines en herlig blanding av skumle, morsomme og kreative bidrag. Her finnes alt fra bortgjemte forvokste støvdotter i ulike fasonger til egenproduserte hybelkaniner, presentert som kreative tegneserieføljetonger.

Bente MåseidvågHybelkaninen som oppnår flest stemmer mottar dens verste fiende i premie, nemlig støvsugeren Electrolux UltraOne. Støvsugeren er nylig kåret til markedets beste og mest effektive støvsuger av anerkjente forbrukerblader i Danmark og Sverige.

For mer om testresultatet se her:

May-Britt H StorvollI tillegg til Electrolux UltraOne støvsugeren, mottar vinneren en grundig rengjøring av hjemmet fra et profesjonelt rengjøringsbyrå som premie!

Juryen har nå plukket ut de 12 semifinalekandidatene. Disse presenteres i tilfeldig rekkefølge nedenfor. For å være med å stemme, gå inn her hvor avstemmingen finner sted.

Lykke til!

Save and share this post