Electrolux Newsroom Norway

AEG lanserer “robot”-vaskemaskinen i Norge

Photos

Overvasking er ikke lenger noe problem. Nå gjør maskinen hele jobben selv. Den beregner nøyaktig vasketid og eksakt mengde vann og vaskemiddel for alle tøymengder. Med A-50-energimerking er AEG ProTex en av de mest energieffektive vaskemaskinene på markedet. Nå lanseres den unike vaskemaskinen i Norge.

T86590IHAEG Pro Tex Plus vaskemaskiner bruker akkurat den tiden som trengs for et godt rengjøringsresultat, uavhengig av vaskemengde. Den “intelligente” vaskemetoden gjør at klærne dine også beskyttes langt bedre enn tidligere. Med 9 kg tøykapasitet kombinerer ProTex PLUS skånsom vask med enestående rengjøringsresultater i et stilfullt “Neue Kollektion” design.

– Dette er vaskemaskinen for forbrukere som er opptatte av skånsom vask. Våre undersøkelser viser at ProTex PLUS beskytter klærne 30 prosent bedre enn tidligere modeller, sier produktsjef Lena Lånemark i AEG Norge.

For å oppnå dette, kombinerer ProTex-systemet det aller nyeste innen vaskemaskinteknologi for skånsom og effektiv rengjøring.

* OptiSense-systemet hjelper maskinen til å forstå hvor stor klesmengde hver enkelt vask består av. Dermed kan den beregne nøyaktig hvor mye vann, energi og tid den skal bruke, for å unngå “overvasking”.

* Avansert vasketeknologi (AWT) har et unikt dusjesystem, som raskt gjør klærne våte, og forhindrer blekingsflekker som kan oppstå ved overkonsentrasjon av vaskemiddel under oppstart.

* Kontinuerlig dusjing underveis sørger for at vannet havner akkurat der det skal hele tiden, og alt tøy vaskes og skylles jevnt og effektivt, selv med full vaskemaskin.

* Nye ProTex-skånetrommelen sørger for ekstra skånsom og effektiv vask kombinert med toppmoderne skylleteknikk.Tøyet har også større plass til å bevege seg rundt i den 66 liter store trommelen.AEG_protex_miljøbilde

Vaskemaskinens effektivitet fremheves av AEG Neue Kollektion design med et helt nytt kontrollpanel i rustfritt stål – blant annet en “effektknapp”, som minner om volumknappen på et stereoanlegg. Toppmodellene har også touch-panel for enda bedre kontroll.

– Vi testet de nye maskinene mot både eksisterende AEG-maskiner og konkurrerende produkter. Kontrollfunksjonene på de nye maskinene leverte bedre resultater enn noen gang tidligere. Forbrukerne var også spesielt begeistret for vårt nye design i rustfritt stål, sier Wånemark.

De nye AEG Protex vaskemaksinene har en veiledende utsalgspris på NOK 9500,-

Save and share this post