Electrolux Newsroom Norway

Finale i kåringen av Norges ekleste hybelkanin!

Photos

Bente MåseidvågKåringen av Norges ekleste hybelkanin har skapt et stort engasjement blant våre Facebook-brukere og nå er finalen endelig i gang. Fire finalister har i løpet av de siste ukene blitt stemt frem og kjemper nå en innbitt kamp om testvinneren Electrolux UltraOne og en grundig rengjøring av hjemmet.

Hilde RøtterengMed mye innevær i sommer har årets hybelkaniner hatt gode vekstforhold. Vi har fått inn en herlig blanding av skumle, morsomme og kreative bidrag, og finalistene har gått igjennom en hard kamp for å nå den store finalen.

Hanna RydstrømSonja TonjerHybelkaninen som oppnår flest stemmer mottar dens verste fiende i premie, nemlig støvsugeren Electrolux UltraOne. Støvsugeren er nylig kåret til markedets beste og mest effektive støvsuger av anerkjente forbrukerblader i Norge, Danmark og Sverige.

For å være med å stemme, gå inn her hvor finaleavstemmingen finner sted!

Save and share this post