Electrolux Newsroom Norway

AEG lanserer tørketrommel med banebrytende varmepumpeteknologi

Photos

AEG lanserer nå en helt ny varmepumpedrevet tørketrommel for forbrukere som ønsker seg effektiv og skånsom behandling av klærne- samtidig som garderoben varer lenger uten å bli slitt. Trommelen kommer i det nye AEG Neue Kollektion design.

T86590IHAEG ProTex-tørketrommelen har et volum på hele 118 liter, et unikt og energieffektivt system for luftgjennomstrømming, markedsledende A-50-energimerking, Neue Kollektion-design og den største glassdøren på markedet.

Toppmodellene er også utstyrt med AEG’s Logicontrol® kontrollpanel med LCD display. Stolpediagrammer viser hvilke muligheter og innstillinger du har tilgjengelig, og gjør det enkelt å utforske dem.

– Man kan for eksempel programmere inn sentrifugenivå fra vaskemaskinen. Trommelen skjønner dermed hvilket fuktighetsnivå den holder, og kan regne ut hvor lang tid det vil ta å tørke klærne, sier produktsjef Lena Wånemark i AEG.

Trommelen har fått sin markedsledende A-50-energimerking takket være den nyeste varmepumpeteknologien, som gjør det mulig å tørke klærne med lavere temperaturer og anvende kortere tidsprogrammer for skånsom tørking. A-50 merking betyr at trommelen bruker 50 prosent mindre energi enn A-klassen. Dette er den høyeste energieffektiviteten tilgjengelig på markedet i dag.

Miljøbilde_a– De nye tørketromlene har en helt ny skånetrommel som tørker tøyet ekstra skånsomt, mens kapasiteten på 9 kilo og det spesielle luftgjennomstrømmingssystemet gir tøyet mer plass til å “puste”. Dermed tørkes tøyet jevnere, og det blir mindre folder, sier Wånemark.

Trommelen har en stor, rund glassdør som passer perfekt sammen med døren på ProTex-vaskemaskinen. Designet på døren gjør det også enkelt å ta klærne inn og ut av tørketrommelen. Egne undersøkelser viser at forbrukerne setter stor pris på å kunne se klærne tørke. Derfor Tilbyr AEG Protex den største frontdøren på markedet.

For å spare plass kan ProTex-tørketrommelen enkelt monteres på toppen av ProTex-vaskemaskinen. Et eget monteringssett med uttrekkbare hyller for bretting av tøy er også tilgjengelig.

AEG Protex tørketrommel har veiledende utsalgspris fra NOK 9500,-

Save and share this post