Electrolux Newsroom Norway

Få smaken på fremtidens teknologi

Photos

Teknofober, vokt dere! De mest utrolige gadgets er på fremmarsj og de har siktet seg rett inn på kjøkkenet.

quick-trend-technoKjøkkenet har alltid hatt sin del av hjemmets teknologi. Mesteparten av teknologien har frem til nå tatt sikte på å hjelpe til i matlagingen, eller bare gjøre hverdagen på kjøkkenet litt enklere. Kjøkkenets rolle er derimot i endring. Nå samler kjøkkenet mennesker og tar del i matlagingen sammen. Denne endringen bringer med seg en ny verden av produkter, som bare venter på å hjelpe oss gjennom dagen.

Å ha TV og radio på kjøkkenet er vanlig for mange. Men nå er designerne mer bevisste på at disse apparatene er blitt en viktige del av kjøkkenet, og innlemmer dem derfor i designet. Wi-Fi har banet veien for datamaskinen, og datamaskinen er i ferd med å bli en nyttig del av kjøkkenutstyret.

Kjøleskapet gir beskjed om når det er for kaldt, ovnen forteller deg når steken er perfekt og oppvaskmaskinen kan koble seg fra vanntilførselen når syklusen er ferdig – bare for at du skal spare penger. Og det er bare i dag. I fremtiden vil alt på kjøkkenet samarbeide og kommunisere.

Neste gang du er i butikken for å se på en ny brødrister; se om den er sikret for fremtiden. Du vet aldri, i løpet av et par år vil den kanskje kunne lage hele frokosten?

Save and share this post