Electrolux Newsroom Norway

Kombidamps skjulte gleder

Photos

Enten det er et middagsselskap for venner, et spesielt jubileum, eller et raskt måltid en mandagskveld, våre kombidamp-ovner har en rekke mattilbredningsalternativer for å hjelpe deg med å imponere gjestene dine. Som de beste kokkene kan du kombinere damp med konvensjonell varme for å trylle frem et mesterverk hver gang.

Innovation---How-it-works---Steam-Ovens_3Funker til det meste

Med kombidamp Deluxe-ovnen kan du lage mat med 100 % damp i temperaturer opp til 100 °C. Matlaging med bare damp beholder mye mer av matens naturlige saftighet, friskhet og næringsstoffer, enn vanlig matlaging i stekeovn. Damp er ideelt for å lage delikat fisk, “al dente”-grønnsaker, ris eller selv til tining og gjenoppvarming av måltider.

Bland damp med varmluft

Kombinasjonen bidrar til å lage mat som er mør og velsmakende på innsiden, og sprø og innbydende på utsiden. Vårt utvalg gjør at du kan blande damp med konvensjonell varme på to måter – kombidamp-ovnen tilbyr 25 % damp mens kombidamp-Deluxe tilbyr 25 % eller 50 % damp. Og de konvensjonelle programmene lar deg bake, grille, steke eller koke på svak varme.

Lag gourmetmat raskere

Ideell for de sultne og de tidssultne. Serien tilbyr den perfekte kombinasjonen av hastighet, fleksibilitet og kvalitet. Mens matens naturlige mørhet og smaker er forbedret, forkorter dampen også steketiden med opptil 20 %. Og i motsetning til koking, er det ingen smaksoverføring, slik at du kan sette forskjellige retter i ovnen samtidig.

La ovnen rydde opp

Hos Electrolux vet vi at du ikke liker å skrubbe ovnen. Derfor har vi laget en som gjør det for deg. Avhengig av hvilken modell du velger, bruker kombidamp renholdsprogrammer intens damp eller varm luft til å bryte ned fett og brent søl. Så, du trenger bare å gi innsiden et raskt, skånsomt tørk.


Save and share this post