Electrolux Newsroom Norway

Lite men stort

Photos

Skjermbilde 2011-11-07 kl. 15.18.10

Et lite, men flott utformet kjøkken kan være like imponerende som et stort.

Verden blir mindre. Byene våre er proppfulle av mennesker, og vi bor stadig tettere. Men selv om vi ikke har plass til å ha et stort kjøkken, er det ikke umulig å skape drømmekjøkkenet. Det gjelder å utnytte plassen vi har. Trange kroker, upraktiske vinkler og svak belysning er kjente problemer når det kommer til interiørdesign, men slike utfordringer kan ofte føre til at man skaper en personlig stil, og et kjøkken som både blir stilig og funksjonelt.

Slik gjør du det

Med hvitt som bunnfarge utnyttes alt lyset og motvirker rommets mer skyggelagte hjørner. I kontrast med mørke arbeidsplater, beslag og produkter, får du straks et tema i stedet for uinspirerende, alminnelig hvitt. Når store produkter som kjøleskap og frysere bygges inn, får du tilgang til flere dyrebare centimetre. For at alt på kjøkkenet skal inngå i den helhetlige designen, brukes produkter som alle kommer fra samme sortiment eller produktserie. For å gjøre kjøkkenet til et hverdagsrom, ikke bare et arbeidssted, må rommet deles opp med en sentral enhet. Enheten er flerfunksjonell: som oppbevaringssted, som arbeidsflate og som uformell spiseplass. Med litt planlegging kan du altså få deg et drømmekjøkken nesten uansett areal. Du trenger bare å brette opp ermene, jobbe med plassen og slippe løs kreativiteten.

Save and share this post