Electrolux Newsroom Norway

Klar til fest

Photos

En hyggelig middag handler ikke bare om maten, men også om den rette musikken, et pent dekket bord, et morsomt tema eller en god idé. Electrolux har med utgangspunkt i to av den siste tids store trender, utviklet DinneExplorer.com, som inspirerer til fest og utradisjonelle middagsopplevelser fra hele verden.

dinnerexplorer_screendumpDinnerExplorer.com inspirerer Electrolux deg til å lage en uforglemmelig middagsopplevelse for familie og venner. Der finner du forslag til hvordan du skaper de helt riktige rammene for din fest, med alt fra ideer til musikk, underholdning, oppskrifter, dresskode, og den perfekte borddekningen.

Hva med å feire The Grateful Deads første konsert den 9 desember? Inviter dine venner til å feire flower power-bevegelsen med hippieklær og passende musikk. Eller hva med å feire Karl Lagerfelds bursdag med mørke solbriller, drinker og fransk eleganse?

Det er bare fantasien som setter grenser, men trenger du inspirasjon til din fest, eller bare ønsker å friske opp hverdagen, så får du hjelp på www.dinnerexplorer.com.

Globale trender – felles innsats

Det er to store trender som ligger bak DinnerExplorer.com. Den ene er at vi stadig bruker mer tid på kjøkkenet, men vi står ikke lenger å kokkelerer alene. Nå har vi med oss både familie, barn, og venner, som alle blir satt i sving for å skape en felles middagsopplevelse.

Den andre globale trenden handler om vert og vertinnerollen. Vi ønsker stadig anerkjennelse blandt våre venner og familie, men ikke lenger bare for menyen som serveres. Det er i stigende grad totalopplevelsen, kvelden, eller dagen i sin helhet, som gir høy poengscore. Vi er heller ikke lenger redd for å dele rampelyset og æren med de inviterte, og lar dem gjerne være med på å skape god stemning, og en minnerik opplevelse.

La deg inspirere på  www.dinnerexplorer.com og bli klar til din neste sammenkomst!

Save and share this post