Electrolux Newsroom Norway

Opplev høydepunktene fra Electrolux Design Lab 2011

Photos

Slovenske Adrian Mankovecký fra Akademiet for kunst og design i Bratislava, stakk av med seieren i Electrolux Design Lab 2011 med sin “Portable Spot Cleaner”. Finalen ble holdt i London i september, og i denne videoen kan dere høre hva finalister og jurymedlemmer hadde å si om årets konkurranse.

Portable Spot Cleaner utkonkurrerte hele 1300 bidrag fra over 50 land, og er en etterlengtet og unik oppfinnelse for alle som reiser mye. Den har fire forhåndsdefinerte vaskeprogram som gjør at man kan vaske tøy raskt og enkelt når man er på reise. Maskinen gjør jobben ved hjelp av negative ioner og damp, og den er drevet av krystallbaserte høyenergibatterier som konverterer sukker til energi.

Finalen fant sted i Business Design Center i London, hvor de åtte finalistene presenterte sine innovative designkonsepter for juryen.Skjermbilde 2011-11-16 kl. 09.23.16

Save and share this post