Electrolux Newsroom Norway

«Lek med maten» og vinn lekeovner, markedets beste kaffemaskin og eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux.

Photos

Lek_Med_MatenToy CookerDelta på adventtidens morsomste familiekonkurranse og bli med i trekningen av morsomme lekekomfyrer til barna, kaffemaskinen Electrolux Favola som nylig ble kåret til best i test, og eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux.

Konkurransen arrangeres av Electrolux i samarbeid med bladet Foreldre & Barn.

Alt du trenger å gjøre er sende et inn et morsomt kokkebilde hvor både store og små gjerne deltar i familiematlagingen. I tillegg vil vi vite hva som er din families favorittmiddag!  Send ditt bidrag til henning.torsrud@electrolux.no senest 21. desember.

Men du bør være rask på labben! De 10 første som sender inn bidrag til konkurransen får alle en høykvalitets lekeovn, en flott julegave til barna! De ti første deltakerne er samtidig med i trekningen av en flott Electrolux Favola kaffemaskin. Er du blant de 30 første som deltar blir du uansett premiert med trendy kjøkkenforklèr som takk for innsatsen.

Skjermbilde 2011-12-02 kl. 16.07.18Fire deltakere blir dessuten trukket ut og vil bli invitert til et morsomt familiearrangement i Oslo i slutten av januar 2012. Her kan din familie vinne eksklusive kjøkkenprodukter til en samlet verdi av NOK 50 000!

Konkurranseregler:

* Send inn et morsomt familiebilde under matlagingen, og fortell oss hva som er din families favorittmiddag senest 21. desember 2011. Merk bidraget ”Lek med maten” og send bidraget til: henning.torsrud@electrolux.no

* Familien som deltar må inkludere minst ett barn under 12 år. En av familiene kan stikke av med hovedpremien; Eksklusive kjøkkenprodukter fra Electrolux til en samlet verdi av NOK 50.000,-. Eventuelle transportkostnader og overnattingsbehov i forbindelse med familiearrangementet vil bli dekket.

En vellykket familiemiddag krever laginnsats! Vis oss hvor morsomt det kan være å la både voksne og barn leke med maten, bidra med førjulsforberedelsene på kjøkkenet og delta i høstens morsomste familiekonkurranse.

Lykke til!

fbb110901_300x250

Save and share this post