Electrolux Newsroom Norway

Miljøbevisste julegaver

Photos

I år forventes antall «grønne» julegaver under treet å nå nye høyder i mange norske hjem. Grønne produkter er mer populært enn noen gang, og forbrukernes etterspørsel etter slike produkter fortsetter å øke. Electrolux gir her de heteste julevegavetipsene til miljøbevisste forbrukere.

Ergorapiodo_GREEN2-200x300Første tips er en av selskapets store bestselgere, Electrolux Ergorapido Plus Green. Den energieffektive og lekre hurtigstøvsugeren er laget av 70 prosent resirkulert plast. Over 90 prosent av støvsugeren kan også resirkuleres. Slik kan den også komme til nytte etter dens levetid! Selv emballasjen er laget av resirkulerte materialer.

Ergorapido Plus Green bruker et energieffektivt ladesystem som automatisk slår seg av når batteriet er fullt og bruker kun 0,3 W i standby modus. Dette bidrar til redusert strømforbruk! Støvsugeren er også et fantastisk stilikon i lekkert design som ikke skal stues bort, men som kan stå fremme der du trenger den!

ImageExternalØnsker du å gi bort en kraftigere utgave av våre miljøvennlige støvsugere kan vi trygt anbefale hybelkaninens skrekk, Electrolux UltraOne, eller kanskje en av markedets mest stillegående støvsugere, Electrolux Ultrasilencer Green? Kliniske undersøkelser viser at Ultrasilencer støvsugen fint kan brukes under barnesengen, selv når barnet sover! Begge modellene gjorde nylig storeslem i en omfattende støvsugertest fra Forbrukerrådet.

ImageExternal-2Testvinnerne oppnår toppkarakterer på de fleste områder som er testet. Spesielt rengjøringsegenskapene trekkes frem for begge modellene. Støvsugerne er spesielt ”glupske” på hundehår, smuler og andre matrester og trives like godt på harde parkettgulv, plankegulv med sprekker, som på tepper.

”Grønne hvitevarer”

For de som virkelig skal fleske til med nabolagets største pakke under treet er det mange miljøbevisste alternativer å velge mellom. Vi vil likevel fremheve noen bestselgere!

4017__520x340_electrolux-fresh-frost-free-1Kombiskapet Electrolux Fresh FrostFree er en teknologisk nyvinning som holder maten frisk lenger i kjøleskapet. Problemet med konvensjonelle kombiskap er at kjøle- og frysedelen deler det samme kjølesystemet. Dette gir for tørt klima i kjøledelen, maten blir lett ”dehydrert” og matens levetid reduseres. Dette er en viktig årsak til at mye mat kastes før utløpsdato.

FreshFrostFree ™ garanterer riktig klima i kjøleskapet. Den naturlige fuktigheten opprettholdes, og matvarene tørker ikke ut. Et eget kjølesystem for kjøl og frys skaper et  ideelt og friskt klima for både fryse- og kjøledelen. Tester viser forbedret smak, farge og konsistens for ferske matvarer lagret syv dager i et FreshFrostFree ™ skap, sammenlignet med tilsvarende lagringsperiode i et konvensjonelt frostfritt kombiskap.

Skal man imponere på kjøkkenet kan AEGs nye Maxiklasse ovner være et godt julegavetips. Dette er ovner som gir deg kjøkkenteknologi i ypperste klasse. Dessuten er ovnsrommet markedets største.  Med enkle og intuitive brukerfunksjoner oppnås full kontroll med matlagingen, høyere effektivitet og større kapasitet – alt innenfor standard ovnsstørrelse. Dette sparer både tid og energibruk!

AEG_Maxiklasse1-291x300Undersøkelser AEG har gjennomført viser at 90% av forbrukerne ønsker de mest energieffektive stekeovnene. Den jevne luftsirkuleringen i MaxiKlasse ovnene sørger for raskere oppvarming. Dermed kan temperaturen senkes med 20%, og dette sparer på energibruken. Et helt nytt isolasjonssystem er utviklet for å opprettholde stekeovnstemperaturen med lavest mulig energiforbruk.

I tillegg til standardmodellene og Pyroluxe®Plus-modellene inkluderer MaxiKlasse-serien også kombidampovnen ProCombi – en helprofesjonell ovn med egne innstillinger for baking, damping, grilling og tradisjonell steking. Den har i tillegg en intervallfunksjon som kombinerer varmluft og damp med topp resultater, blant annet for baking av gjærbakst. Dette er julegaven for den som ikke ønsker å overlate matlagingen til tilfeldighetene!

Electrolux håper du gjør miljøbevisste valg og ønsker deg en riktig god jul!

Save and share this post