Electrolux Newsroom Norway

Kuben har inntatt Milanos tak

Photos

Med utsikt over Milanos hjerte, Piazza del Duomo, åpnet Electroluxs pop-up restaurant The Cube i Milano 19 desember. Med kun 18 plasser til hver bordsetting gjelder det å booke raskt hvis man ønsker å oppleve italiensk kokkekunst og skandinavisk design av ypperste klasse.

Skjermbilde-2011-12-02-kl.-09.17.53-204x300Restauranten, som er på europaturné, har kun plass til 18 gjester, og består av et rullerende team av 13 italienske mesterkokker som sørger for en uforglemmelig atmosfære og en helt spesiell matopplevelse. Først ut blant kjøkkensjefene er de meritterte Michelin- stjernekokkene og brødrene Christian og Manuel Costardi.

”Kuben” er konstruert som en glasskube og de transparente og semitransparente strukturene gjør restauranten til et spektakulært syn for både gjester og tilskuere. Mens gjestene nyter en bedre lunsj eller middag i vakre omgivelser, får de samtidig muligheten til å oppleve og lære av de profesjonelle kokkene selskapet samarbeider med.

Electrolux Cube poppet opp første gang opp på toppen av Arc de Triomphe i Parc du Cinquantenaire i Brussel i april 2011.

Skjermbilde-2011-12-02-kl.-09.19.39-300x198Bestill din spesielle Electrolux Cube opplevelse i Milano
Electrolux Cube serverer mat to ganger om dagen – lunsj mellom 13:00 til 15:30 og middag fra 21.00 til 24.00 (lokal tid) i ukedagene. Brunsj og middag serveres i helgene. Lunsj og middag koster per kuvert henholdsvis 200 og 250 Euro, inkludert drikke og forfriskninger.

Booking kan gjøres online på: www.electrolux.com/cube

“Kuben” serverer de lekreste retter i Milano frem til 26. april 2012, før ferden går videre til London og Stockholm, så her gjelder det å benytte seg av sjansen til å oppleve noe unikt!

Les mer om Electrolux Cube her!

Save and share this post