Electrolux Newsroom Norway

Menn vil ha ”hi-tech” på kjøkkenet!

Photos

Kvalitetsutstyr er et «must» for mange menn, ikke minst på kjøkkenet. Når menn skal imponere foran grytene må verktøyet være i orden. Det viser resultatene fra AEGs europeiske trendrapport som er utarbeidet i samarbeid med verdensledende kokker, og som kartlegger ny forbrukeratferd og livstilstrender.

Som en «alminnelig» matentusiast er kanskje ikke de gastronomiske evnene helt på linje med de profesjonelle kokkene, men med riktig kjøkkenutstyr kommer man likevel et godt stykke på vei.

– Det moderne mennesket elsker å lage mat, og helst på det best tilgjengelige utstyret. Jo bedre kjøkkenutstyr, jo bedre blir resultatet. På den måten kan du kokkelere basert på viten, og ikke nødvendigvis basert på erfaring, sier den svenske gourmetkokken, Mathias Dahlgren, som har tre stjerner i Michelinguiden.

Guide til riktig utstyr

Nedenfor følger en guide til kjøkkenutstyr som imøtekommer selv den mest kresne matentusiast sine forventninger!

AEG_Maxiklasse1-291x3001. Kombidampovn

Damp er mer trendy enn noen gang! Brødskorpen blir sprø, grønnsakene blir ekstra saftig og kjøttet blir mørt og beholder smak og næringsstoffer i maten. Kort sagt, resultatet blir både bedre og sunnere mat. De profesjonelle kokkene har tilberedt mat med damp i årevis, og dersom du selv ønsker å bli en ”snakkis” på byen, bør du velge en kombidampovn. Kombi, fordi ovnen har både damp- og varmluftsfunksjoner.

ProCombi-ovnen fra AEG har blant annet et interaktivt kontrollpanel, som sikrer full kontroll med hele matlagingsprosessen. Ovnen har også en automatisk avdampingsfunksjon, som hindrer damp fra å ”slå” deg i ansiktet når du åpner ovnen. Kombidampovnen har også mottatt flere anerkjente priser for sitt stilige og elegante design.

Les mer om Combi-steam ovn her:

2. Induksjon med fleksible kokesoner, nedsenket Wok og innebygget Teppan Yaki plate.

AEG_NeueKollektion_MaxiSense_LRimage_059959-300x213Er du utstyrsfreak er det ingen tvil om at du trenger induksjon på kjøkkenet. Men skal kjøkkenet leve opp til din ”feinschmecker” standard, vil du skreddersy dine koketoppseksjoner ned til minste detalj. Hvorvidt dette skal være en nedsenket induksjonswok eller en innebygd Teppan Yaki plate er opp til deg. MaxiSense koketopper fra AEG fordeler varmen jevnt og tilpasser varmen automatisk til dine gryter, panner og kasseroller, uavhengig av størrelse, form og plassering. Genialt? Ja, og akkurat slik kokkene selv utøver kokekunsten på kjøkkenet.

Les mer om MaxiSense her

S83200CMB03. ProFresh kjøleskap

Et kjøleskap skal gjøre mer enn bare å kjøle! Siden vi gjør færre innkjøp enn tidligere, er det viktig å sikre lengst mulig holdbarhet for råvarer og ingredienser som oppbevares i kjøleskapet. ProFresh kjøleskapet fra AEG er skreddersydd for oppgaven! Spesialutviklet kjøleteknologi gjør at maten holder seg frisk og opprettholder både smak og vitaminer på maten vesentlig lenger enn konvensjonelle kjøleskap. Med Quick-Chill-funksjonen kan du også raskt få nedkjølt hvitvinen, og andre drikkevarer når du trenger det. Et kjøleskap som bidrar til mindre matkasting og friskere mat er et «must» for det moderne mennesket i et moderne kjøkken.

Les mer om kjøleskapet her:

Save and share this post