Electrolux Newsroom Norway

Oppladbar støvsuger med ny revolusjonerende teknologi

Photos

Den populære Ergorapido® 2 i 1 lanseres nå med ny revolusjonerende BRUSHROLLCLEAN™-teknologi. Med sin unike børstefunksjon, og et lett tråkk på pedalen fjernes støv og sammenfiltrede hår som raskt suges opp i støvoppsamleren. Funksjonen sparer forbrukerne for den tidkrevende og frustrerende oppgaven med regelmessig rengjøring av børsten.

Skjermbilde 2012-03-15 kl. 09.46.23Undersøkelser utført av Electrolux viser at forbrukerne har lite til overs for hybelkaniner og hår som fort setter seg fast i støvsugerbørsten. Ikke bare er det ekkelt å fjerne, men det gjør også støvsugingen mindre effektiv. Med den nye Ergorapido® 2 i 1 trenger man bare trykke lett med foten på pedalen, og alt smuss forsvinner fra børsten umiddelbart. Det er lett, hygienisk, og man oppnår et bedre resultat.

– Ergorapido er den mest solgte trådløse støvsugeren i Europa. Med den nye Brushrollclean-teknologien har vi klart å gi vår bestselger et innovativt løft som løser et tidkrevende problem for forbrukerne, sier kategorisjef Nina E. Lorentzen i Electrolux Norge.

Den nye Ergorapido støvsugeren er tilgjengelig i norske butikker fra 1 april. Den lanseres i to utgaver. Den ene modellen kommer med 12 Volts NIMH batterier i fargene Cassis, Aqua Blue, Olive Green og Satin Black. Den andre modellen med 18 Volts Lithium batterier kommer i fargene Chocolate Brown Metallic og Watermelon Red Metallic.

Modellen med 12 V NIMH batterier har en veiledende utsalgspris på NOK 1599,-. Modellen med 18 Volts Lithium batterier har en veiledende utsalgspris på NOK 1999,-

Fakta Ergorapido

Trådløs med oppladbart batteri.
Et superfleksibelt munnstykke gjør Ergorapido veldig enkel å manøvrere
Designet for å stå synlig i hjemmet
Har NiMH eller Lithium batterier
Lett og brukervennlig
Er poseløs og har syklonteknikk
Er nå tilgjengelig i 6 forskjellige fargerErgorapido4

Save and share this post