Electrolux Newsroom Norway

Matlaging i farger

Photos

De dager hvor kjøkkenet bare var et funksjonelt rom som ble brukt til matlaging er over.  Med sine kontraster, farger og spennende mønstre har kjøkkenet blitt manges favorittrom.

trends-cooking-in-colour-1Det virker som  vi alle tilbringer mer tid på kjøkkenet, og grensene mellom kjøkkenet og hjemmets andre rom forsvinner. I motsetning til fortidens ofte fargeløse kjøkken, fremstår dagens kjøkkentrender fulle av liv.

Vegger, fliser og skap vil preges av farger som skarp rød, klar rosa og varm oransje. Fargerike maskiner vil begynne å erstatte den utdaterte hvitfargen.

Hvis du trenger matchende tilbehør for å gå i stil med fargen på veggen, vil du få hjelp. Mange produsenter lager nå sortimentet i dyp rød, dyp grønn og til og med sterk lilla farge. Brødristere, vannkokere og blendere er i ferd med å nå den psykedeliske revolusjonen. Disse kjøkkenmaskinene virker både moderne og retro – på samme tid.

Store mønstre vil dominere, så vel som farger. Enten det er tapet som er lett å holde rent, med store blomstermønstre eller et levende bakgrunnsmønster, vil farge og store former være over alt. Tanken er å gjøre kjøkkenet til et morsomt og unikt rom som avspeiler personligheten din. Men vær forsiktig så du ikke overdriver. Pass på at det alltid er en balanse mellom det kraftige og det enkle.

Save and share this post