Electrolux Newsroom Norway

Electrolux lanserer ny kjøkkenkolleksjon

Photos

IMG_2392Electrolux lanserer nå sin nye kjøkkenkolleksjon «Inspiration Range» i Norge. Som en av verdens ledende produsenter av storkjøkkenprodukter vet Electrolux hva mesterkokkene krever. Nå er de beste og viktigste profesjonelle egenskapene utviklet også for hjemmemarkedet.

Electrolux «Inspiration Range» lanseres på Feinschmecker restaurant i Oslo 15. mai, og kjøkkenkolleksjonen presenteres av Electrolux’ designsjef, Thomas Johansson, markedssjef Lena Wånemark og Custoer Sales Traner, Leif Eliassen Neksum. Mesterkokk og innehaver av Feinschmecker, Lars Erik Underthun har tatt i bruk de nye kjøkkenproduktene i sitt kurskjøkken, og vil vise frem kolleksjonens proffegenskaper under lanseringen.

Lena_Wånemark– De innovative produktene i Inspiration Range har blitt designet for å møte etterspørselen fra de mest krevende forbrukerne, og har blitt testet og utviklet i storkjøkken verden over, der kravene til drift og resultat er høye. Kjøkkenentusiaster over hele landet kan nå glede seg. De nye produktene er premium, distinkt og moderne og lanseres i et banebrytende lekkert design, sier Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux Norge.

Integrerte løsninger med særegen karakter

Den nye kolleksjonen muliggjør komplette integrerte løsninger og full fleksibilitet i kjøkkeninnredningen.

– Man ønsker å være stolt av kjøkkenet sitt, og hvitevarene er en naturlig og viktig del av innredningen. Men de kan ikke skille seg for mye ut. De må kunne passe inn for den enkeltes livsstil, enten man velger å bo i en moderne Manhattan-leilighet, eller i et tradisjonelt tømmerhus i Norge. Våre produkter har en særegen karakter som kan integreres i alle kjøkken, og kan tilpasses hver enkelt sin personlighet, sier Wånemark.

Kolleksjonen består blant annet av kombidampovn, sonefrie kokeplater, intuitive display for induksjonsplater, skreddersydde modulsystemer og temperatursoner for matlaging, og unike oppbevaringsløsninger som holder maten frisk, og reduserer omfanget av matkasting.

Save and share this post