Electrolux Newsroom Norway

Electrolux henter inspirasjon fra de profesjonelle

Photos

IMG_2569De innovative produktene i Electrolux Inspiration Range, er designet for å møte etterspørselen fra de mest kresne forbrukerne, og har blitt testet og utviklet i storkjøkken verden over, der kravene til funksjonalitet og resultat er høyest. Nå lanseres en ny produktserie med profesjonelle egenskaper for hjemmemarkedet.

– Electrolux Professional er markedsledende leverandør av storkjøkkenprodukter i Europa. Profesjonelle kokker er ikke annerledes enn vanlige forbrukere. De forventer pålitelige produkter av høy kvalitet, som leverer et godt sluttresultat. Derfor er det helt naturlig at vi lot oss inspirere av våre storkjøkkenprodukter når vi nå lanserer en ny produktserie rettet mot vanlige hjem, sier Thomas Johansson, Designdirektør, Electrolux Europa.

Skjermbilde 2012-05-21 kl. 4.21.34 PMArven fra det profesjonelle

Electrolux Professional har i flere år hatt en ledende markedsposisjon innenfor sitt segment.

• Electrolux er den ledende leverandøren av storkjøkkenprodukter i Europa.

• Electrolux er den eneste leverandøren som tilbyr komplette løsninger for storkjøkken, noe som innebærer både salg av produkter og full service.

• 1 av 3 store hotellkjeder velger Electrolux som leverandør når de innreder sine storkjøkken.

• Halvparten av alle restauranter i Michelin-guiden har produkter fra Electrolux i sine kjøkken.

• Noen av verdens beste kokker jobber tett med Electrolux, og tar del i utviklingen av nye produkter. I tillegg samarbeider Electrolux med det norske, svenske og finske kokkelandslaget.

• Electrolux Professional har levert storkjøkkenprodukter til internasjonale topprestauranter og hotellkjeder som for eksempel Ritz, Noma i København, Vogue i Milano, Guy Savoy med flere.

INfinite_Pro_miljø– Produktene i Inspiration Range kommer med en rekke nye profesjonelle funksjoner og finesser. Kolleksjonen har også en unik og enhetlig designlinje, som vi er sikker på kommer til å slå godt an blant forbrukerne. Norske kjøkken kan nå bli utstyrt med markedets største kombidampovner, sonefrie kokeplater, intuitive display for induksjonsplater, skreddersydde modulsystemer for matlaging, nye oppbevaringsløsninger og oppvaskmaskiner som håndterer alt av oppvask, sier markedssjef Lena Wånemark, Trade Marketing Manager i Electrolux Norge.


Save and share this post