Electrolux Newsroom Norway

Electrolux inviterte kjøkkenforhandlere til inspirerende kjøkkenlansering

Photos

De innovative produktene i den nye kjøkkenkolleksjonen ”Electrolux Inspiration Range” er designet for å møte etterspørselen fra de mest kresne forbrukerne. For første gang fikk noen av Norges fremste kjøkkenforhandlere, gjennom et eksklusivt kundearrangement, anledning til å bli bedre kjent med den profesjonelle produktserien tilpasset hjemmemarkedet.

Markedssjef Lena_Wånemark– Vi ønsket å vise våre kjøkkenforhandlere at Electrolux nå for alvor har satt fokus på kjøkken- og bygg-in produkter. Med over 90 års erfaring som leverandør til storkjøkken, kan vi nå endelig tilby en helt ny produktserie med profesjonelle egenskaper til hjemmemarkedet. Electrolux Inspiration Range skal først og fremst være et attraktivt valg for de mest kresne kjøkkenkundene, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge

I Electrolux sitt eget Showroom fikk kjøkkenforhandlerne stifte nærmere bekjentskap med markedets største kombidampovner, sonefrie kokeplater, intuitive display for induksjonsplater, skreddersydde modulsystemer for matlaging, nye oppbevaringsløsninger og oppvaskmaskiner som håndterer alt av oppvask.

Produktene i Inspiration Range kommer med en rekke nye profesjonelle funksjoner og finesser. Kolleksjonen har også en ren og enhetlig designlinje, som Electrolux er alene om i markedet.

– Mange kunder ønsker et ”sømløst” kjøkken, og derfor var det viktig for oss å fremheve kolleksjonens unike design, som kommer til å slå godt an hos kjøkkenkundene, sier Wånemark.

Tre inspirerende sesjoner
Electrolux innledet med å fortelle om det omfattende utviklingsarbeidet som lå til grunn for det nye designet. Arven fra det profesjonelle storkjøkkenet ble også fremhevet.

– Electrolux Professional er markedsledende leverandør av storkjøkkenprodukter i Europa og vi har om lag halvparten av Europas Michelin-restauranter på kundelisten. Profesjonelle kokker er ikke annerledes enn vanlige forbrukere. De forventer pålitelige produkter av høy kvalitet, som leverer et godt sluttresultat. Derfor er det helt naturlig at vi lot oss inspirere av våre storkjøkkenprodukter når vi nå lanserer en ny produktserie rettet mot vanlige hjem, sier Wånemark.

Etter presentasjonene ble kjøkkenforhandlerne delt inn i grupper som ambulerte mellom tre faglige sesjoner:

Bilde 1Kokkelandslaget, representert med blant andre Espen Aunaas, og kaptein Jostein Medhus  tryllet frem de lekreste småretter mens de jobbet og demonstrerte proffegenskapene på de nye kjøkkenproduktene.

Bilde 3Produktsjef Terje Eriksen fortalte inngående om produktenes tekniske funksjoner ), mens Customer Sales Trainer, Leif Eliassen Neksum berettet entusiastisk om produktenes unike design og kolleksjonens spreke farger.

Bilde 4Til slutt fikk gjestene meske seg med en vårinspirert dessertbuffet, selvfølgelig anrettet på de nye produktene fra Electrolux Inspiration Range.

– Vi er sikker på at kjøkkenforhandlerne ble inspirert. Nå gjenstår det kun å åpne butikkdørene for kundene! Electrolux ønsker alle kjøkkenforhandlere lykke til med salget avslutter Wånemark.

Save and share this post