Electrolux Newsroom Norway

En moderne livsstil– tenk om, tenk nytt

Photos

Du tar ut ingrediensene fra kjøleskapet. Like ferske som om de ble kjøpt i går, selv om du faktisk handlet inn for en uke siden. Du blir inspirert av kokkene og lager mat med kombinert damp og varme og tilbereder fristende retter via et enkelt trykk på en knapp.

Gryter, kasseroller, beger og redskap som du har brukt, setter du inn i oppvaskmaskinen uten problem. Du har samme plass og fleksibilitet som i et restaurantkjøkken.

Og når det er tid for å vaske– da opplever du nærmest en glede over vaskemaskinen og tørketrommelen som husker favorittprogrammene dine og bare bruker det som trengs med samme gode resultat. Dessuten har du programmer som reduserer stryketidene til det halve.

Utnytt vår profesjonelle kunnskap og erfaring til ditt eget hjem med serien Inspiration. Du kommer til å oppdage at alle hjelpemidler er intuitivt enkle å bruke.

1

2

Save and share this post