Electrolux Newsroom Norway

Juryen er klar!

Photos

Henrik_Otto

En jury bestående av en prisvinnende kokk, en designer og en blogger skal kåre årets vinner av Electrolux Design Lab.

Kokk og restauranteier David Oldani, designer og blogger Kelly Beall og Design Director for EMEA Henrik Otto vil bedømme finalistene når de presenterer sine konsepter under finalen i Milano 25 oktober.

Henrik Otto – Design Director EMEA

Otto kom til Electrolux i 2004 og leder et team bestående av rundt 150 profesjonelle designere som arbeider ved selskapets designsentre i Australia, Brasil, Italia, Singapore, Sverige og USA. Ottos tilnærming til design fokuserer på selskapets “Gjennomtenkt design”-strategi, som er basert på å utvikle og anvende forbrukerinnsikt i alle aspekter av produktets design: dens funksjonalitet, brukervennlighet og utseende. Electrolux har vunnet flere priser, inkludert flere red dot og iF Design Awards.

Davide Oldani_PIC

David Oldani – D’O Restaurant, Milano, Italia

David Oldani etablerte D’O Restaurant i 2003 etter mange års arbeid med verdenskjente kokker som Albert Roux, Alain Ducasse og Pierre Herme. Restauranten ligger i Milano, Italia, og reflekterer Oldanis filosofi “Cucina POP”: tilgjengelig, utmerket og vanskelig å imitere. Men Oldanis filosofi stopper ikke der.”Cucina POP” har også blitt oversatt til: møbler, tilbehør og verktøy, inspirert av hans lidenskap for design. David Oldani fikk sin første Michelin-stjerne i 2004 samt “Ambrogino d’Oro” i 2008.Han har vært Electrolux Professional-kunde og partner siden 2011.

Kelly-Beall-headshot-low-resKelly Beall – Design Crush

Design Crush har vært Kelly Bealls kjærlighetsbrev til designsamfunnet siden 2007. Hun er grafisk designer og kreativ konsulent av yrke. Hun elsker å vise frem designere, og gjør sitt beste for å dele informasjon om talenter hun kommer over. Kelly har holdt foredrag på Altitude-konferansen de siste tre årene, og har vært omtalt på flere høyprofilerte nettsteder som Herman Miller, Etsy, og Huffington Post. Når hun ikke er opptatt av design, så finner du henne rotende på kjøkkenet, i barer eller lyttende på sær musikk.

Save and share this post