Electrolux Newsroom Norway

Fargerik «coolness»

Photos

Vil du piffe opp kjøkkenet? Glossy red, Chocolate brown, Satin green lime, og Ebony stainless. Dette er de spreke fargene for de nye og lekre kombiskapene fra Electrolux.

Lemon Green

De fargerike kombiskapene fra Electrolux er en del av den nye Inspirasjon Range-kolleksjonen som nå lanseres i Norge De nye kjøle-og fryseskapene er designet etter inspirasjon fra det profesjonelle kjøkken og dets krav til kvalitetsoppbevaring av råvarene.

Electrolux har opp gjennom årene innredet kjøkken i over halvparten av Europas Michelin-stjerne restauranter. Nå gjøres de profesjonelle funksjonene for matoppbevaring også tilgjengelig for norske forbrukere. Bak de ”freshe” fargene er kombiskapene spekket med moderne teknologi som sørger for at du alltid kan ha friske råvarer for hånden når du trenger det.

Frisk kjølighet

De nye kombiskapene holder maten frisk lenger, takket være den unike Twintech ™ teknologien – et dobbelt kjølesystem som opprettholder luftfuktigheten på 65-90%, perfekt luftfuktighet for langtidsoppbevaring av mat. Til sammenligning ligger luftfuktigheten på kun 25-40% i kombiskap med enkelt kretsløp.

Kombiskapenes fryseseksjon har automatisk avriming. Samtidig sikrer Multi Flow teknologien at temperaturen er den samme i hele kjøleskapet. Slik kan du gjøre store matinnkjøp for langtidsoppbevaring, og holde omfanget av matkasting på et absolutt minimum – akkurat som i de profesjonelle kjøkken.

Skjermbilde 2012-08-21 kl. 10.37.40 AMFarger som raffinerer kjøkkenet

De nye kombiskapene tilfører en fargerik twist til den sofistikerte og stramme linjen for de øvrige produktene som inngår i «Inspiration range» kolleksjonen.

– Bruk av farger i innredningen bidrar til å piffe opp kjøkkenet. Fargene på kombiskapene er friske, men ikke for prangende. De er valgt med omhu, og matcher både nåværende og fremtidige trender. Fargene er ”hotte” nå, men er samtidig så klassiske at de har potensiale for å være “trendy” i lang tid fremover, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux.

De nye fargede Inspirasjon Range kombiskapene er i nå tilgjengelig i norske butikker til en veiledende pris fra NOK 14700,-

Save and share this post