Electrolux Newsroom Norway

Kokke-show og produktlanseringer på IFA 2012

Photos

Spennende innovative produkter og kebab av japansk wagyu-mørbrad med vanilje-duftende sjalottløk! På IFA 2012 i Berlin beviste ledelsen i Electrolux at de både kan tenke ut banebrytende ideer og diske opp med et velsmakende måltid. I utstillingskjøkkenet på IFA tilberedte de en tre-retters middag ”live” mens de demonstrerte nye apparater og fortalte om sine planer for fremtiden.

Planene for fremtiden er blant annet å halvere Co2-utslippet innen 2020 og å fortsette veksten. Den viktigste drivkraften for selskapets tunge satsing på innovativ produktutvikling, er forbrukenes ønsker og behov. Slik har det vært helt siden selskapet ble grunnlagt i 1919. Lanseringen av nye produkter på forbrukerelektronikkmessen IFA i Tyskland i starten av september viser at dette fortsatt er høyst gjeldende.
Electrolux Inspiration Range – lag mat som en profesjonell kokk
Electrolux er den eneste ledende produsenten som lager kjøkkenapparater for både profesjonelle og amatør-kokker, og tilbyr dermed utstyr av høyeste kvalitet både til restauranter og til private hjem. Omlag halvparten av alle restauranter med Michelin-stjerne i Europa bruker nå utstyr fra Electrolux.

Den nye serien Inspiration Range ble utviklet for profesjonelt bruk og deretter tilpasset matlaging i de tusen hjem. Hvert produkt i kategoriene matlaging, baking, oppvask og kjøling har minst én funksjon som tidligere bare fantes på profesjonelt utstyr.

De nye kombidampovnene og Inspiro-ovnene bruker 20 prosent mindre energi og har et volum på opptil 74 liter. Ni forskjellige innstillinger gjør det enkelt å lage flere retter samtidig, og en spesiell sensor sørger for at alt tilberedes ved nøyaktig riktig temperatur. Den innebygde “SousChef”-funksjonen justerer innstillingene mens maten tilberedes.

FreshPlus kombiskapene er laget med tanke på å holde maten fersk og smakfull så lenge som mulig. Et rensende luftfilter, luftfuktighetskontroll, og FrostFree-teknologien hindrer at råvarene tørker ut og øker dermed matens holdbarhet.

125 år med innovasjon fra AEG
I år feirer AEG sitt 125-årsjubileum. Den tyske ingeniøren Emil Rathenau grunnla selskapet i Berlin i 1887. Peter Behrens, arkitekt og en av grunnleggerne av industriell design, sluttet seg til AEG i 1907. Inspirert av disse to visjonære mennene, har AEG helt siden den gang etterstrebet perfeksjon i form og funksjon i alle sine produkter for å gi det aller beste til forbrukerne.

Årets nyheter fra AEG føyer seg godt inn i rekken. Blant høydepunktene på IFA-messen, var tørketrommelen ProText som har et energiforbruk tilvarende A + + +, noe som plasserer den i en helt ny klasse av energieffektivitet. Inverter-motoren gir optimal støyreduksjon og har ti-års garanti. Tørketrommelen er dessuten svært skånsom mot klærne, med et ullprogram som har fått Woolmark Gold-sertifisering.

Oppvaskmaskinen Favorit ProClean har et tidssparingsvalg som reduserer vasketiden tid til det halve. Med Sensorlogic og ProZone tekonologi tilpasses vannforbruket til mengden oppvask i maskinen og justerer selv temperaturen og vanntrykket. Oppvaskmaskinen er også merket med A + + + på energieffektivitet.

Med støvsugeren UltraPower, beveger AEG seg videre til neste nivå innen batteridrevne støvsugere. Etter lading kan den brukes i hele 60 minutter og leter opp ethvert lite støvfnugg på sin vei. Underveis kan den stilles frittstående overalt – trådløst og praktisk for enkel og effektiv rengjøring.

Save and share this post