Electrolux Newsroom Norway

Finalister i Electrolux Design Lab 2

Photos

25 oktober samles 10 finalister i Electrolux Design Lab i Milano. Her treffer du de fire siste. 

Treat

Land: Australia

Designer: Amy Man-Chu Liu

Skole: Queensland University of Technology

Tree + Eat = Treat

Treat kombinerer klassiske teknikker for matkonservering som vakuumering,  med mobilteknologi for å skape den perfekte kombinasjon av friskhet og tilgjengelighet. Treat har en smart og intuitiv måte å kommunisere på. Ved å endre farge advarer den deg når maten er i fed med å gå ut på dato. Du kan til og med å få tilgang til Treat gjennom en app på mobilen og be den varme opp maten før du kommer hjem. Med Treat får du både friskere mat og sparer tilberedningstid.

Impress

Land: New Zealand

Designer: Ben de la Roche

Skole: Massey University

Hvor mange ganger  har du satt matrester i kjøleskapet, glemt dem, og så kjent lukten av dårlig mat én uke senere? Impress forandrer måten vi oppbevarer mat på. Impress er en kjølevegg som holder mat og drikke i fri luft og ikke bak lukkede dører. På den måten vil du alltid huske lunsjen eller andre matrester før det blir dårlig. Og hvis du ikke oppbevarer noe i Impress, så bruker den heller ikke strøm.

Memory

Land: Kina

Designer: WenYao Cai

Skole: Guangdong Industry Technical College of China

 Har du drømt om en kaffemaskin som husker hvem du er? Memory er en kaffetrakter som bruker fingeravtrykk for å huske hvem du er og hvilken kaffe du foretrekker. Enten du vil ha svak, middels eller sterk kaffe, eller kanskje du foretrekker en espresso, så husker den deg.

 Tastee

Land: Danmark

Designer: Christopher Holm-Hansen

Skole: Danmarks Tekniske Universitet

Electrolux Tastee er en smaksindikator som brukes under matlagingen for å hjelpe kokken med å få frem de beste smakene i maten. Tastee er formet som en skje, men har en vesentlig forskjell, den smaker for deg. Den bruker reseptorer som er basert på de menneskelige smaksløkene, og den forteller deg hva du trenger eller hva du må fjerne. Med Tastee er du sikret et smakfullt måltid.

 

Save and share this post