Electrolux Newsroom Norway

Vinn en Electrolux Ultrapower

Photos

Sammen med Viivilla gir Electrolux deg muligheten til å vinne en Electrolux Ultrapower – en av markedets kraftigste oppladbare støvsugere. Alt du trenger å gjøre er å svare på tre spørsmål og du er med i trekningen!

Konkurransen finner du her 

Litt om Electrolux Ultrapower: 

Electrolux UltraPower tar batteridrevet rengjøring til et nytt nivå og gir husholdningene overtaket i den endeløse kampen mot hybelkaninene. Støvsugeren kombinerer ekstrem sugeevne, opptil 50 minutters kjøretid, og ”tygger” dyrehår som fester seg på børsten.UltraPower lanseres i Norge i to modeller. En 18 volt og 24 volt støvsuger drevet av Ni-MH batterier. Begge modellene er utstyrt med utbyttbart batteri.

Selv på laveste hastighetsnivå er 18 voltsmodellen mer kraftfull enn de fleste konkurrentene. 24 volt modellen er den kraftigste batteridrevne støvsuger Electrolux noensinne har lansert i Norge, og yter opptil 50 minutters kjøretid på en lading. Det er lenge nok til å rengjøre hele huset uten å måtte lade støvsugeren.

Les mer om Electrolux Ultrapower her.

Save and share this post