Electrolux Newsroom Norway

Rent og friskt på vaskerommet

Photos

Vaskerommet er kjent som trangt, kjedelig og ikke det første rommet du tenker på å pusse opp. Stadig flere av oss blir likevel oppmerksom på dette beskjedne arealet og gjør det til en oase av ro.

Mange flytter vaskerommet bort fra det tradisjonelle tilholdsstedet, i kjelleren eller garasjen. Grunnen er delvis at folk vil oppholde seg nærmere resten av hjemmet, men også fordi vaskerommet spiller en stadig mer betydningsfull rolle. Plassér det i nærheten av en utgang, så blir det lett å slenge inn skitne klær. Hvis vaskerommet er ved siden av kjøkkenet, kan det brukes til stell av blomster og til å bytte jord på dem.

Hvis det derimot er viktig å tenke på plassen, finnes det enda mer geniale måter du kan bygge inn et effektivt vaskerom på. Kompakte eller standard vaskemaskiner og tørketromler, passer inn i mange garderober eller skap. Plassen over er perfekt til hyller og et sammenleggbart tørkestativ. Sett prikken over i’en med et klaffbord innenfor døren – som gir muligheter for utvidelse.

Du kan også sette en tørketrommel på toppen av vaskemaskinen. Ikke bare frigjøres gulvplass, men det gjør det også veldig enkelt å flytte klær fra den ene maskinen til den andre.

Når det gjelder interiør, synes det å være en trend i eksperimentering. Skarpe farger og kitche tapeter er det store. Gjør det som må til for å gjøre klesvasken litt hyggeligere.

Save and share this post