Electrolux Newsroom Norway

Vinn Electrolux Ergosense!

Photos

Svarer du riktig på dagens spørsmål kan du vinne det fantastiske frokostsettet Ergosense fra Electrolux! 

Hver dag frem til 19 desember deler Electrolux Gavedryss ut flotte produkter. Dagens spørsmål og konkurranse finner du på vår Facebook-side her.

Om Ergosense:

Kaffetrakter

Svært intuitiv kaffetrakter, som er lett å rengjøre. Ingen skarpe vinkler, ingen unødvendige knapper, men med smarte sikkerhetsfunksjoner. Har anti-drypp system, avtakbart filterkurv og ledningsoppbevaring.

Vannkoker

Lett håndterlig vannkoker, som er lett å rengjøre. Ingen skarpe vinkler, ingen unødvendige knapper, men med smarte sikkerhetsfunksjoner. Automatisk avstenging, 1,5 liter kapasitet, og vannmåler på begge sider.

Brødrister

Enkel brødrister, som er lett å rengjøre. Et kjølig ytre og løftespak med ekstra høy stilling forhindrer forbrenninger. Ekstra brede og dype åpninger for to skiver. Integrert rundstykkevarmer, elektronisk bruningskontroll med åtte innstillinger, tine- og gjenoppvarmingsfunksjon, avtakbart smulebrett og ledningsoppbevaring.

Save and share this post