Electrolux Newsroom Norway

Electrolux inngår samarbeid med Taste Food Festivals

Photos

Electrolux har inngått et samarbeid med Taste Food Festivals og vil i tre år fremover dele hemmeligheter fra profesjonell matlaging på festivaler over hele Europa. 

Fra og med i år vil Electrolux vise frem kulinariske kunster fra noen av Europas beste restauranter under Taste festivaler på en rekke ulike destinasjoner i Europa, inkludert London, Roma, Dublin, Edinburgh, Helsinki, Stockholm, Moskva, Paris, Milan og Amsterdam.

Lena Wånemark, markedssjef i Electrolux Norge, ser frem til samarbeidet: “Vi er veldig glade over å ha inngått et langvarig partnerskap med Taste Food Festivals, og ettersom at vi allerede har samarbeidet i Storbritannia og Irland, er vi helt sikker på at resten av Europa vil sette pris på vår tilstedeværelse på festivalens arrangementer i de kommende årene”.

 

Save and share this post