Electrolux Newsroom Norway

Electrolux er førstevalget til verdens topprestauranter

Photos

Tar du en gastronomisk tur rundt i verden vil du ofte finne Electrolux i de beste restaurantene. Faktisk bruker nesten halvparten av Michelin-stjernekokkene i Europa Electrolux-produkter.

Du finner oss i kjøkkenene til Eataly i New York, Budda Bar i Senegal, på Metropole Hotel i Venezia og til og med Ferrari World i Abu Dhabi.

I fjellene i Nord-Sverige, skaper Faviken Magasinet – den berømte restauranten til kokken Magnus Nilsson – uforglemmelige kulinariske opplevelser ut fra lokale råvarer fra skog, fjell og sjø som folk reiser lange avstander for å oppleve. Nilsson valgte Electrolux på grunn av den høye kvaliteten og påliteligheten og likte spesielt de energieffektive kjølesystemene og Thermaline-ovnen som skaper eksepsjonell kokkekunst kveld etter kveld.

I det store og travle kjøkkenet til Kuala Lumpur Convention Centre, er den anerkjente kokken Richmond Lim og teamet hans bestående av 50 kokker, avhengige av Electrolux for å kunne servere nøye planlagte banketter til tusenvis av gjester. Kokkene bruker air-o-steam-ovnen fra Electrolux, som synkroniserer temperaturen på forskjellige retter for å få smaken og teksturen helt riktig.

Electrolux er det eneste varemerket som lager kjøkkenprodukter for både profesjonelle og forbrukere. Vi har laget produktene våre i 100 år, og vi forstår de strenge standardene og behovet for gjennomgående gode resultater, både i topprestauranter og hjemme hos deg. Rettene som serveres og innsatsen som kreves er kanskje forskjellig, men lidenskapen for flotte resultater er den samme.

Vi feirer denne profesjonelle ekspertisen på unike arrangementer som The Cube og Chef’s Table der Michelin-kokker som bruker Electrolux i restaurantkjøkkenet sitt hver dag lager mat til deg – en mulighet til å få en unik Electrolux-matopplevelse.

Electrolux har nå bygget videre på denne erfaringen og har brukt vår faglige kompetanse til å tilpasse den for deg. De stilige produktene i vår nyeste kjøkkenserie omfatter dampovner, kokeplater, kjøkkenventilatorer og kombiskap. Vårt nye inspirerende sortiment er særegen, moderne og førsteklassen og gjør det mulig å få til flotte resultater hver gang, uten alt arbeidet.

Save and share this post