Electrolux Newsroom Norway

Med riktig kombiskap holder maten seg frisk lenger

Photos

Matkasting har økt kraftig i løpet av de siste ti årene i Norge og hvert år kastes over 300 000 tonn spiselig mat. Forbrukerne står selv for ca 70 prosent av matsvinnet, i følge ForMat-rapporten i 2011.  For mye hamstring, for strenge datostemplinger og ikke minst for dårlige oppbevaringsløsninger må ta mye av skylden for at vi kaster for mye mat.

Matkasting er et stort miljøproblem som må bekjempes. Electrolux derfor norske forbrukere et nytt kombiskap med TwinTech kjøleteknologi. Twin Tech består av to separate kjølesystemer som betjener kjøleskap og fryser uavhengig av hverandre. Dette hindrer at mat tørker ut i kjøleskapet, og maten holdes frisk lenger. Samtidig unngås rimdannelse frysedelen.

Electrolux er markedsledende leverandør til det profesjonelle kjøkken i Europa og levererer kjøkkenprodukter, inkludert kjøleprodukter, til om lag halvparten av verdens Michelin- restauranter i Europa. Den nye serien Inspirasjon kjøleprodukter kommer med ny teknologi inspirert av selskapets produktserie av profesjonelle oppbevaringsløsninger.

Holdbarheten for både kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt holder seg lengre i Electrolux TwinTech FrostFree kombiskap. Nedenfor følger noen eksempler på forbedret holdbarhet, sammenliknet med konvensjonelle kombiskap.

* Jordbær: 3 dager lenger

* Selleri varer i 3 dager lenger

* Kiwi varer i 3 dager lenger.

Kjøtt og fisk øker holdbarheten med det dobbelte ved oppbevaring i kombiskapets ”Fresh Zone” sone.

For mer informasjon om Electrolux Inspiration kombiskap, se her.

 

 

Save and share this post