Electrolux Newsroom Norway

Norsk vinner i Instagram-konkurranse

Photos

For å feire Valentines Day inviterte Electrolux alle til å dele sitt bilde av hva LOVEly food betyr for dem i sosiale medier, og vinneren av en tur for to til Stockholm ble norske Lotta Danielsen. 

Konkurransen varte fra 14 – 28 februar 2013 og forbrukerne ble bedt om å laste opp et eller flere bilder på Instagram, Pinterest eller Twitter, med hashtagen #Thinkingofyou.  Vinneren ble kåret av en Electrolux-jury og i tillegg til en tur for to til Stockholm, blir Lotta Danielsen og hennes følge servert middag av en mesterkokk på et Electrolux kjøkken.

Lotta Danielsen var ikke overraskende veldig fornøyd med å vinne LOVEly food-konkurransen.

– Jeg synes konkurransen var kjempespennende, og det var veldig gøy at den foregikk på Instagram, som jeg er blitt en ivrig bruker av. Jeg elsker å lage mat, er utdannet konditor og veldig interessert i alt som har med mat å gjøre. Med en så utrolig flott premie, måtte måtte jeg jo bare delta, sier Lotta Danielsen og legger til:

– Da jeg fikk melding via Instagram om at jeg hadde vunnet ble jeg utrolig glad.  Først trodde jeg det ikke, og mannen og barna mine lurte på hvorfor jeg plutselig begynte å danse i stuen.  Jeg har aldri vunnet noe lignende tidligere så dette var gøy, sier hun.

 

 

 

Save and share this post