Electrolux Newsroom Norway

Electrolux Agora Pavilion

Photos

Electrolux fortsetter sitt samarbeid med filmfestivalen i Cannes. Nesten halvparten av alle restauranter i Europa med en Michelin-stjerne har Electrolux-produkter, og for tredje år på rad, tilbyr et roterende team av «Michelin-kokker» gastronomiske opplevelser under filmfestivalen i Cannes.

Electrolux Agora Pavilion i Cannes består av et roterende team av prisbelønte kokker for å imøtekomme gjestenes behov under festivalen. Blant disse kokkerne finner vi blant andre franske Anne-Sophie Pic, tildelt tre Michelin-stjerner, franske Claude Bosi, og Bruno Oger som begge har to stjerner. Sist men ikke minst de italienske brødrene Christian og Manuel Costardi, som også har en Michelin-stjerne.

Les mer om kokkene og menyen under gallamiddagen.

 

 

 

Save and share this post