Electrolux Newsroom Norway

Electrolux er hovedsamarbeidspartner for Taste of Oslo

Photos

Under høstens fremste kulinariske festival, «Taste of Oslo» vil Electrolux i samarbeid med internasjonale og norske mesterkokker, tilby matopplevelser i verdensklasse i fire gastronomiske dager fra 29. august til 1. september. Festivalen finner sted på Kontraskjæret ved Akershus festning.

Taste of Oslo arrangeres for første gang fra 29. august til 1. september 2013 på Kontraskjæret i Oslo. Taste of Oslo er en unik mat- og drikkefestival, der besøkende har mulighet til å smake på retter fra noen av landets beste restauranter, og samtidig få tips og hemmeligheter fra Norges fremste kokker. Electrolux har inngått et samarbeid med Taste Festivals og vil være partner og hovedsponsor av Taste of Oslo de neste tre årene.

– Under festivalen Taste of Oslo, har vi samlet noen av de beste restaurantene og kokkene i Norge. De vil vise frem sine teknikker og kanskje dele en hemmelighet eller to på en rekke live-show som finner sted på festivalområdet, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

Taste of Oslo har fått to av Norges desidert største kokkeprofiler som ambassadører for festivalen, nemlig Terje Ness, innehaver av luksusrestaurantene Onda og Oro i Oslo, og mangeårig TV-kokk i NRK, Ingrid Espelid Hovig.

Electrolux Taste Secrets
Det vil blant annet bli gjennomført en interaktiv workshop, Electrolux Taste Secrets, der en rekke kokker vil tilberede retter som lett kan gjenskapes hjemme. Her kan norske matentusiaster få gode råd om hvordan man kan forbedre sine ferdigheter på kjøkkenet, alt fra hvordan man skjærer kjøtt, til hvordan man lager den perfekte sausen.

– Her vil vi tilby 10 arbeidsstasjoner hvor inntil 20 personer kan melde seg på for kokkekurs. Vi avholder opptil syv kokkekurs per dag. Fyller vi opp alle plassene, vil hele 420 personer i løpet av festivalen få anledning til å prøve ut sine kokkeferdigheter, og lage mat med Electrolux-produkter, sier Wånemark.

I tillegg vil publikum kunne hente inspirasjon fra Electrolux Taste Theatre, hvor kjente TV-kokker vil demonstrere nye koketeknikker for inntil 1700 festivalgjester.

Electrolux Chefs Table
Sist men ikke minst, er det mulig å booke seg plass på vår Pop up restaurant på festivalområdet, Electrolux Chefs Table, hvor kokkene tilbereder, demonstrerer og serverer gjestene et Michelin måltid på våre mest eksklusive produkter fra Electrolux Professional. Åtte av restaurantene som er til stede på festivalen, vil i tillegg bli utstyrt med produkter fra Electrolux Professional.

– Electrolux er stolte av å sponse verdens fremste kulinariske festival, og vi er glade for å kunne inspirere  besøkende til kreativ matlaging hjemme ved hjelp av vår kunnskap og erfaring, sier Wånemark.

Noen av kokkene og restaurantene som har bekreftet sin tilstedeværelse på Taste of Oslo:

Terje Omundsen, Plah Bar & Restaurant
Terje Ness, Oro Restaurant
Even Ramsiv, Restaurant Ylajali

 

 

 

 

 

 

_______________________

Bildene på denne siden er hentet fra Taste of Helsinki som ble arrangert 13.-16. juni 2013.

Save and share this post