Electrolux Newsroom Norway

Klassikeren Electrolux Assistent kjøkkenmaskin relanseres nå i ny drakt

Photos

Endelig er den her! Den splitter nye versjonen av klassikeren Assistent fra Electrolux relanseres nå i Norge.  Den nye kjøkkenmaskinen kommer i et kraftig og nytt tidløst design. En glinsende emaljert overflate og stilig krom gjør maskinen velegnet for å pryde kjøkkenbenken og inspirere norske matentusiaster til avansert matlaging.

Mat som kanskje virket uoppnåelig eller umulig å lage selv, er nå innenfor rekkevidde med den nye kjøkkenmaskinen Electrolux Assistent.

Brød, pasta, kjøttdeig, pølser– de fleste er enige om at dette smaker aller best når det er hjemmelagd. Det krever imidlertid en hel del knaing, blanding, røring, og pisking – tidkrevende og hardt arbeid – som nå kan overtas av superkreftene til den nye Assistent.

Pressebilder av Electrolux nye Assistent kan lastes ned her.

–Kjøkkenmaskinen Assistent handler om å gjøre det enkelt og moro å lage god mat, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

–Vår nye Assistent gir ikke bare norske matentusiaster det rette verktøyet for matlaging, men også et stilig produkt med et kult design som mange vil ha stående fremme på kjøkkenet sitt, legger hun til.

Kraftig og tidløs

Maskinens konstruksjon bygger på flere tiårs erfaring og generasjoner av kjøkkensjefer og kokker som har brukt Electrolux sin klassiske kjøkkenmaskin. Den har 10 hastigheter, og kommer med en 1000 watt-motor og er laget av robust metall som gjør den kraftig nok til å hamle opp med tungt innhold og garanterer lang levetid.

Basismodellen kommer i rød, cremehvit eller sort utgave og har tre standard tilbehør: sprutskjold, visp, blandespade og eltekrok. Alle modellene har store 4,8 liters boller, og leveres i tillegg med en mindre bolle på 2,9 liter.

En glinsende emaljert overflate og stilig krom gjør maskinen velegnet for å pryde kjøkkenbenken som et tidløst designikon.

Nye Kitchen Assistent fra Electrolux vil være tilgjengelig fra 1. september til en veiledende pris på 3999 kroner.

For mer informasjon, kontakt
Nina Lorentzen, Kategorisjef
Electrolux Home Products Norway
Mob: 950 13 525
Epost: nina.lorentzen@electrolux.no

Flere nyheter fa Electrolux finner du her: http://newsroom.electrolux.com/no/
Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/electroluxnorge


Save and share this post