Electrolux Newsroom Norway

Electrolux er stolt samarbeidspartner for årets Matstreif

Photos

Matstreif er matfestivalen for alle som lurer på hva som rører seg innen norsk mat og drikke, og som er opptatt av gode smaksopplevelser, lokal mat og unike nisjeprodukter. Årets festival arrangeres 13-14 september på Rådhusplassen. Electrolux er valgt leverandør av kjøkkenprodukter til årets festival.

Matstreif byr på et spennende og variert program for både store og små. Sjømattorg, bondens marked, lokale spesialiteter, konkurranser, og en rekke interaktive kurs er bare noe av det du kan glede deg til under årets festival. I år er det flere barne- og familieaktiviteter enn noen gang. Flere utstillere tilbyr fiskeprodukter, et omfattende kursopplegg og muligheten til å smake deg gjennom hele Norge til 20 kroner porsjonen.

Aktiviteter for barn
Planlegger du en attraktiv familieaktivitet i helgen er Rådhusplassen et godt tips. Matstreif byr på mange spennende familieaktiviteter hvor barna får lære mer om og lage sine egen mat, og til og med bli på fisketur!

En egen barneløype tar deg rundt hele festivalområdet som avsluttes inne på Nobels Fredssenter. Her får barna en ”spiselig” premie som takk for innsatsen. Stjernekokk Terje Ness inviterer til barnerestaurant hvor barna får lage sunne og gode sjømatretter for smaking. ”lukt, smak og føl” er gjettekonkurransene hvor barna får brukt sine sanser til å lære mer om frukt, grønnsaker og ulike juicevarianter.

Kurs
En rekke spennende matkurs tilbys under årets Matstreif. Her tilbys skreddersydde kurs for smakskombinasjoner og tilbereding av spennende retter. På kursene får du lære mer om salater, sesongens beste supper, fisk, pølsestappekurs, sauseskolen, høstens beste desserter, kosthold og helse, økologisk rå mat, soppkurs, skalldyrkurs, fiskesløyekurs, og kurs for ulike potetsorter og retter. Du kan også lære hvordan man lager mat på en ny måte, og hvordan du anretter maten på tallerkenen for å imponere. Test av nytt kjøkkenutstyr inngår også i årets kursprogram.

Rekordmange utstillere og leverandører.
I år får du anledning til å møte en rekke spennende og lokale utstillere over hele landet som vil tilby råvarer innenfor mat og drikke av ypperste kvalitet. Oversikt over årets utstillere finner du her.

Konkurranser
Både fredag og lørdag braker det løs med spennende konkurranser med stor underholdningsverdi for publikum. NM i sjømat, NM i Kjøttfag og biffkonkurranse hvor det den beste biffen skal kåres er noen av årets attraksjoner.

På scenen
På scenen kan du foruten åpningsarrangementet oppleve spennende auksjoner av attraktive matposer og premieutdelinger for alle konkurransene som gjennomføres i løpet av helgen.

Electrolux ønsker alle hjertelig velkommen til årets Matstreif.

Save and share this post