Electrolux Newsroom Norway

Vi støtter årets TV-aksjon

Photos

Til auksjonen under årets TV-aksjon gir Electrolux en spennende opplevelse på Kulinarisk Akademi for 10 personer. Bidraget legges ut på QXL.no, der alle som vil kan by. Vi håper selvsagt at denne spektakulære opplevelsen vil være populær og få folk til å åpne lommeboka for en god sak.

Electrolux setter en standard for bransjen ved å legge denne premien på bordet. Årets TV-aksjon går til Nasjonalforeningen for folkehelsenes arbeid for demens. Aksjonen skal bidra til å gi mennesker med demens en lettere hverdag og bringe forskningen fremover slik at færre får sykdommen.

Den som får tilslaget, vil få en kulinarisk og aktiv middagsopplevelse for 10 personer i Kulinarisk Akademis moderne og historiske lokaler i Mathallen. Kvelden vil by på de lekreste retter sammen med utsøkte viner. Deltagere vil være en aktiv del i kveldens måltid.

Vi håper at mange har lyst til å delta i auksjonen for å støtte en god sak. Del gjerne også denne unike muligheten til å støtte årets TV auksjon med dine venner og bekjente i sosiale medier. Gi ditt bud her!

Vårt bidrag passer perfekt for en vennegjeng, familien eller et mindre firma som kan tenke seg å tilbringe en aften i gastronomiens tegn.

Samtidig oppfordrer vi alle til å melde seg som bøssebærer og ta utfordringen og gi søndagsturen mening. Meld deg som bøssebærer på blimed.no/BliBossebaerer eller på tlf. 02025, alternativt møt opp på ditt lokale aksjonskontor på søndag 20. oktober.

 

Save and share this post