Electrolux Newsroom Norway

Stillegående råtass til terningkast 5

Photos

Matmagasinet Mat fra Norge har testet vår Ultramix Pro stavmikser og konkludert med en femmer på terningen.

Det er matjournalist Per A. Borglund som har utført testen på Ultra Mix Pro. Han tar utgangspunkt i at mange kjøkkenmaskiner tar stor plass, og vil teste ut om en «forvokst stavmikser med egen food processor kan være en brukbar erstatning».

Han lar seg imponere av at mikseren bråker svært lite og beskriver det slik : «Under over alle undere: Den er nesten lysløs, og et blått lys på toppen gir beskjed om hvor fort kniven går. Å mose en suppe med blomkål tar et nanosekund.»

Senere i testen, prøver han ut Ultramix Pro på kjøtt og flest, og gir denne statusen: «Ville 700 watt klare brasene? Svaret er ja. Alt ble gjort om til ganske grov kjøttdeig i løpet av noen sekunder. Også etter at denne miksen var unnagjort gikk det greit å vaske opp bollen og kniven.»

I sin oppsummering, trekker han frem disse fordelene: «Helt suveren, profesjonell stavmikser, oser av kvalitet. To meter ledning gir deg aksjonsradius på kjøkknet. Lett å gjøre ren. Tar ganske liten plass. Effektiv miksmasterfunksjon. Begge bollene har gummiring i bunnen og står stødig.»

Save and share this post