Electrolux Newsroom Norway

Electrolux er stolt sponsor til Det norske kokkelandslaget

Photos

Med vår lange erfaring som markedsleder innen proffmarkedet, ønsker Electrolux å hjelpe norske kokker til å beholde sin ledende posisjon i verdenstoppen. Vår solide kunnskap fra det profesjonelle kjøkken og samarbeid med landets beste kokker skal samtidig bidra til å utvikle nye, spennende kjøkkenprodukter for hjemmemarkedet.

Electrolux og Kokkelandslaget deler gleden ved å lage mat, og sammen ønsker vi å vise hvordan enhver kan skape perfekte resultater på kjøkkenet gjennom enkle teknikker og tilrettelagt teknologi. Vi gjør kokkekunsten tilgjengelig for folk flest.

Kokkelandslagets kanskje viktigste oppgave er å inspirere andre kokker, mat-entusiaster, husmødre og –fedre og ikke minst unge. Det handler om å utforske og praktisere matlagingskunst på daglig basis gjennom å prøve ut teknikker, ingredienser og tilberedningsmetoder. Vi i Electrolux stiller oss bak kokkelandslaget og håper deres kunnskap og entusiasme inspirerer andre til å lage god, næringsrik mat til hverdag og fest.

Kokkelandslaget brenner for kulinarisk innovasjon og viser frem norske råvarer på den aller beste måten. Vi i Electrolux er glade og stolte over at de bruker våre produkter og vi ønsker dem all lykke i fremtidige konkurranser.

Om kokkelandslagene

Et nytt kokkelandslag for både junior og senior ble presentert på NKLs sitt landsmøte i Haugesund i mars 2013. Det er mange som har valgt å fortsette på kokkelandslaget og som blir med videre for en ny periode frem til 2017.

Det norske kokkelandslaget har hevdet seg godt i internasjonale mesterskap, og kom blant annet hjem med en sølvmedalje i bagasjen fra kokke-OL i Erfurt, 2012. Årets store mål er VM i Luxembourg i november.

Jostein Medhus er manager for både junior- og seniorlandslagene. Han har vært på kokkelandslaget siden 2009. Den gang var han kaptein, men i 2010 tok han over som Manager for begge landslagene. Jostein kommer fra Stavanger, men bor nå i Oslo der han i dag jobber på Kulinarisk Akademi, i tillegg til å organisere kokkelandslagene.

Jostein har selv valgt Electrolux produkter hjemme og her kan du se hvorfor:

Save and share this post