Electrolux Newsroom Norway

Electrolux tok førsteprisen i Green Product Award med nye kjøkkenredskap

Photos

Green Product Award, en konkurranse som dømmes av de mest profilerte og respekterte navnene innen bærekraftig utvikling, kåret Electrolux Infinite Chef Collection til vinner på grunn av seriens bærekraftige og innovative design.

Den nye premium-serien, som er inspirtert av og utviklet sammen med profesjonelle kokker, er designet for å få frem fordelene med induksjonsteknologi. Samtidig skal serien fremheve det beste av ingrediensene.

Kolleksjonen er stilrent utformet og utrustet merd smarte og funksjonelle komponenter. Materialvalgene i fem forskjellige lag er kombinert for å sikre at fordeles jevnt over hele overlfaten og sidene.

De flate bunnene fungerer ypperlig på induksjonstopper, noe som fører til optimal varmeoverføring. Dette gjør det enklere å spare energi samtidig som den rustfrie utsiden garanterer lang holdbarhet på produktet.

”Electrolux-konsernet har en sterk forpliktelse til bærekraftig praksis. En ekstern anerkjennelse som denne blir høyt verdsatt da vi hele tiden streber etter å minimere negativ påvirkning av miljøet, sier visepresident for miljø og samfunn Viktor Sundberg.” ”En pris som dette viser at Electrolux går i bresjen for en bærekraftig tankegang.”

Multifunksjonelle redskap

Det robuste og stilfulle designet egner seg til alle typer platetopper, selv om materialkombinasjonen i hovedsak er utviklet for induksjon. ”Dette er uvanlig. Vanligvis kreves det ulike typer redskap for ulike typer platetopper for å oppnå det aller beste resultatet. En størrelse passer alle-strategien bidrar til å redusere mengden av materialer som trengs for å produsere kjøkkenutstyr”, sier Viktor Sundberg.

Mer enn 200 bidrag fra 14 forskjellige land ble sendt inn til de ni ulike kategoriene i Green Product Award. Begrunnelsen fra juryen var følgende: ”Vi er veldig fornøyde med den høye kvaliteten på vinnerbidragene. Graden av innovasjon i produktene viser til en ny æra av bærekraftige, miljøvennlige og kvalitetssterke produkter tilpasset forbrukernes behov.”

I kategorien ”Consumer Electronics” gikk andreplassen til AEG ØKOKombi. Tredjeplassen gikk til AEG ØKOMix mens fjerdeplassen gikk til Electrolux TimeManager Tørketrommel.

Save and share this post